Nakon svega se na Trgu pojavio i Davor Dragičević i poručio svima: SADA MORAMO URADITI OVO!

Bosna i Hercegovina
Nakon svega se na Trgu pojavio i Davor Dragičević i poručio svima: SADA MORAMO URADITI OVO!
.

Dragi moj sine dušo moja, dragi naš Davide dušo naša, već je poznatim riječima, danas 201. dan, s malim zakašnjenjem Davor Dragičević započeo svoje obraćanje na Trgu u Banjaluci.

pravda-za-davida-108-dan-36k1c7on4qv6nqa2s8nx8g

Izvini sine morao sam i ubicama gledati u oči i danas im ovo reći ispred Tužilaštva.

d

Umanjenja zločina nema! Advokatski tim nek radi u svom pravcu. Sljedeći sastanak sa tužiocima, ne budu li mi dala što sam rekao međunarodnom timu advokata, dva snimka na kojima se vidi organizovano ubistvo Davida Dragičevića ostat će samo narod uz mene, uz grupu Pravda za Davida, rekao je Dragičević i nastavio:

davor

Kvaz-ilideri i kvazi-političari kojima ste dali vaš glas, nemojte misliti da vas krivim nikad vas ne bih krivio. Ja nisam ni za koga glasao.

pravda-za-davida-trg7

ŠTA JE KOJOVIĆ URADIO SA DONJIM VEŠOM DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Slobodan Vasković se oglasio na blogu i BANJALUKU DIGAO NA NOGE!

Ja sam Davor Dragičević. Otac Davida Dragičevića, i rekao sam, kunem se njegovim grobom, nit ću vas kad izdati nit napustiti. Ali morat ćemo uzeti stvar u svoje ruke, poručio je Davor.

pravda-za-davida-3

Ko hoće, hoće, nek se pridruži. Ko neće i ne treba nam, ološ, šljam, miševi, ulizice, dupelisci više nisu dobro došli. Možemo mi i bez njih. Izborit ćemo se. I za Davida i za nas i za svu našu djecu.

pravdadada

Idemo do kraja Davide, i uz riječi zahvale završio je Davor 201. okupljanje kojim traži istinu i pravdu za svog sina.

davor-drag7OD SLJEDEĆE SEDMICE VIŠE NEMA GRUPE "PRAVDA ZA DAVIDA", DAVOR SE OGLASIO: "Lukač je došao na 50 metara od nas, a onda ovo uradio"

Ne propustite