BACITE JE ODMAH U SMEĆE: Ova odjeća može uništiti čak i savršeni oblik tijela

Moda i ljepota
BACITE JE ODMAH U SMEĆE: Ova odjeća može uništiti čak i savršeni oblik tijela
.

Psiholozi su sigurni da naša slika utječe na naše raspoloženje i povjerenje. Ljudi oko nas također nas sude prema našoj odjeći. Ali ponekad čak i poznati koji imaju velike stiliste ne izgledaju prekrasno.

U ovom smo članku prikupili savjeti koji će vam pomoći da izgledate tanko i elegantno.

Mi će vam reći koju odjeću biste trebali izbjegavati noseći uvijek izgledati veličanstveno.

8. Obrezane hlače

 

d

Kratke hlače danas su vrlo popularne. I tdebele i mršave djevojke ih vole ih. Ali ako ste kratki, odrezane hlače učinit će vam da izgledate još kraće.

Što uraditi?
Ako ćete puno hodati, bolje je nositi hlače s regularnom dužinom. Ako morate izgledati stilski, možda ćete htjeti odabrati izdužene hlače - produljit će vaše tijelo s vizualnog stajališta.

7. Asimetrični rubovi na haljinama i suknjama

 

d1

Najpopularnija varijanta je kada je haljina ili suknja kraća na prednjoj strani. Ova suknja se ne smatra "opasnim" jer privlači pozornost na noge. Ali to zapravo nije istina. Haljine i suknje s asimetričnim rubom čine noge kraćim izgledom, odsiječe oblik vašeg tijela.

Što uraditi?
Preporučujemo djevojke prosječne visine kako bi izbjegli taj stil. Side split suknje i haljine izgledat će bolje. Ali nemojte zaboraviti da razdvajanje ne bi trebalo biti previsoko i trebalo bi vam omogućiti sjedenje i hodanje bez ikakve nelagode.

6. Haljine za bebe

 

d2

Ovaj stil je super za 12-godišnje djevojke, ali ne i za žene. Odrezali su noge i učinili da naše tijelo izgleda punije, šire i nerazmjerno. Osim toga, ove haljine naglašavaju činjenicu da žena pokušava izgledati mlađe nego što ona zapravo jest.

Što uraditi?
Izaberite uske i kraće haljine: učinit će vam da vam noge izgledaju dulje. Ako ste visoki, trebali biste nositi dugu haljinu - to će istaknuti ljepotu kukova i struka.

5. Bluze i haljine

 

d3

Ovaj stil ističe vaš struk.

Što uraditi?
Ako želite naglasiti struk, odaberite lijep pojas. Ako želite sakriti trbuh, isprobajte suknju visokog struka: učinit će vaš struk slabijom i sakriti sve svoje nedostatke.

4. Kapute

 

d4

Ovaj stil čini žene punim i kraćim (pogotovo ako nosiš kratki kaput.) U većini slučajeva, način na koji će izgledati ovisi o tkanini (bilo da je mekana ili tvrda).

Što uraditi?
Izaberite ovaj stil s oprezom. Ako i dalje želite kape, izaberite srednju dlaku od meke tkanine.

3. Haljine

 

d5

Iako su ti stilovi osmišljeni kako bi sakrili nedostatke tijela, mršave djevojke izgledaju stvarno nespretno i nabrekle u njima. Oni također mogu napraviti pune figurice žene izgledaju još veće.

Što uraditi?
Ako se odlučite nositi haljinu s džemperom, možete upotrijebiti pojas koji će istaknuti vaš struk i učiniti vašim grudima veći izgled.

2. Rolka

 

d6

Majica je osnovni komad odjeće koji također otkriva puno problema ako ne znate kako ga nositi. Majica može skratiti vrat i istaknuti čak i sitne nesavršenosti tijela.

Što uraditi?
Nemojte nositi majicus 3/4 rukavca. Da biste naglasili svoj struk, mogli biste staviti majicu u suknju ili hlače. Da biste sakrili višak težine, odaberite hlačice u hladnim bojama.

1. A-line haljine

 

d7

Ovaj stil čini sve djevojčice da izgledaju punije. Ako je tkanina previše tvrda i teška, slika će biti još neugodnija.

Što uraditi?
Pokažite svoj lijepi oblik tijela pomoću uske haljine. Čak će i djevojke sa satnim figurama izgledati lijepo u ovim vrstama haljina jer skrivaju sve nedostatke (na primjer, trbuh koji nije ravno). Mršavke se savjetuje odabrati haljine s punijim suknjom koja može naglasiti njihov struk.

Koje stavke ruše žensko tijelo? Što misliš? Podijelite s nama u komentarima.

ISKUSNE DOMAĆICE OTKRILE: Evo kako se kuha NAJBOLJE SLATKO OD DUNJA po receptu naših nena (FOTO)

Ne propustite