PRVO JE POKAZALA STRAŽNJICU U OVOJ KOMBINACIJI, A SADA SE POJAVILA U HALJINI I MODNI SVIJET JE ZANIJEMIO: Čekajte da vidite ove fotografije!

Moda i ljepota
PRVO JE POKAZALA STRAŽNJICU U OVOJ KOMBINACIJI, A SADA SE POJAVILA U HALJINI I MODNI SVIJET JE ZANIJEMIO: Čekajte da vidite ove fotografije!
.

Bijonse i Džej Zi danas su završili turneju "On The Run II", a 37-godišnja pevačica obeležila je kraj nizom fotografija na svom Instagram profilu koje je trebalo da nam pokažu neke od najupečatljivijih momenata.

Bijonse se zahvalila suprugu tu nije zaustavila, već se u narednim fotografijama zahvalila fanovima, ljudima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji turneje, ali i svojim roditeljima i čitavoj porodici.

beyonce-jay-z-755x566

.

beyonce-wears-ottolinger-9
Vjerujemo da poznati bračni par zadovoljno trlja ruke s obzirom da su zahvaljujući ovoj turneji inkasirali nevjerovatnih 150 miliona dolara, ali i potvrdili da bolje od bilo koga drugog gospodare scenom i razumiju šoubiznis

1

Zanimljivo je da je Kvin Bi tokom turneje ponijela na desetine fenomenalnih i prilično provokativnih izdanja i svi redom svakako zaslužuju posebno priču, a bili su jedan od najvažnijih detalja na koncertima.

beyonce-jay-z

.

b2


I sama Bijonse se nerijetko hvalila na društvenim mrežama ekskluzivnim kombinacijama, a danas se prisjetila autfita koji nam je posebno zapao za oko - raskošne "ombre" haljine koja se preliva u nijansama od bijele do neonzelene. Gornji dio ove avangarde kreacije bio je zanimljiv aimetrični korset koji je pevačica iskombinovala sa običnom pamučnom majicom.

b

Ona je sve začinila i naočarima za sunce u retro stilu, te dijamantskom ogrlicom oko vrata.

IMA TIJELO BOGINJE, A LICE JOJ JE PRELIJEPO: Kad se pojavi redovi oduševljenih SAMO SE NIŽU! (FOTO)

 

 

Ne propustite