Arturo Vidal nije zadovoljan svojom trenutnom ulogom u Barceloni

Fudbal
Arturo Vidal nije zadovoljan svojom trenutnom ulogom u Barceloni
.

Arturo Vidal priznao je kako nije sretan sa ograničenom minutažom u Barceloni, iako je naglasio da će se direktno obratiti svom treneru Ernestu Valverdu ako bude imao problem sa njim.

Iako je frustriran svojim izostavljanjem iz početnih jedanaest, Čileanac je preko društvenih medija stao u obranu svog trenera.

Vidal se našao na naslovnim stranicama nakon što je ljutito reagirao kada je ostao na klupi u utakmici protiv Tottenhama, koju je Barcelona dobila rezultatom 4-2, i gdje je Vidal ušao u igru tek u 87. minuti.

Mada je s jedne strane nakon pobjede svoje ekipe, na društvenim medijima postavio fotografiju uz komentar "Odlična timska pobjeda", s druge strane je također i postavio ljutiti emoji, gdje se dalo naslutiti kako nije pretjerano zadovoljan svojom trenutnom situacijom.

"Arturo Vidal mi nije ništa rekao, ne znam da li je ljut zbog igre ili zbog nečeg drugog.", izjavio je Valverde ranije ove sedmice.

Bivši igrač Bayerna se nije baš naigrao otkako je stigao u Barcelonu, te će biti zanimljivo pratitit kako će se ova situacija dalje odvijati.

Ne propustite