DOSAD NEVIĐENI SNIMAK: Član McGregorovog tima snimao Khabibov napad nja njegove kolege

Kiosk
DOSAD NEVIĐENI SNIMAK: Član McGregorovog tima snimao Khabibov napad nja njegove kolege
.

Khabib je nakon odlične borbe i pobjede nad Ircem nasrnuo na članove McGregorovog tima, ali novi snimak događaja daje i nove uvide o tome šta je radio poraženi takmičar. Spektakl u Las Vegasu je trajao četiri runde.

mcg2

Vrlo zanimljive runde, mora se priznati. Okončan je čim je Nurmagomedov "kragnom" doveo suparnika u bezizlaznu situaciju, da je meč morao da bude prekinut, te je šampionski pojas ostao Rusu. I, to je bilo ono što se dosad znalo, što je čitava planeta vidjela, kao što se na prvim snimcima moglo vidjeti kako u oktagon u Las Vegasu ulijeće i neki član Nurmagomedovog tima i udara s leđa Irca.

Mcgregor je, dakle, u prvi meh - posmatran kao nevinašce. Međutim, pojavili su se novi snimci iz dvorane i oni pokazuju da stvari vezane za Conora ipak nisu takve kakvim su se isprva činile. Naime, kada je Khabib uradio ono što je uradio, a to je svakako za najstrožu osudu, pa i za takmičarske sankcije, jedan od članova njegove ekipe je, želeći da što prije dođe do Nurmagomedova koji je uskočio među Conorovu ekipu, riješio da ne obilazi oktagon oko kog je bila velika gužva, već da uskoči u njega, pa novim preskakanjem ograde - prečicom stigne do šampiona i pomogne mu.

mcg1

Možda samo da ga zaštiti, nikada se neće tačno znati. U istom trenutku, i Conor Mcgregor je pokušao da preskoči ogradu i ode za Nurmagomedovim, ali dok su ga dvojica članova obezbjeđenja vraćali u oktagon, Irac je primijetio pomenutog člana Khabibove ekipe i, u situaciji u kojoj su obojica na vrhu ograde - Mcgregor je ljevicom ozbiljno udario bradu momka koji je bio pored njega.

Odmah nakon meča McGregor je najavio veliki revanš i osvetu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju potvrdu i tačan datum eventualnog revanša.

mcg

(Novi.ba)

 

Ne propustite