BANJALUKA NA NOGAMA, SLOBODAN VASKOVIĆ OBJAVIO IMENA: Ova dvojica su kriva što DAVIDA VIŠE NEMA!

Aktuelno
BANJALUKA NA NOGAMA, SLOBODAN VASKOVIĆ OBJAVIO IMENA: Ova dvojica su kriva što DAVIDA VIŠE NEMA!
.

Večeras se kao i prethodnih šest mjeseci okupljaju građani na Trgu Krajine, sa jednim ciljem a to je da se konačno objave i uhapse ubice Davida Dragičevića, a novinar Slobodan Vasković je digao jučer čitavu Banjaluku na noge, kada je objavio imena koja su naredila njegovu ikvidaciju.

pravda-za-davida

On je u svom blogu napisao sljedeće:  

"Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, naredio je likvidaciju Davida Dragičevića. Ilić je organizovao i ljude, cijelu Vojsku, sastavljenu od pojedinih pripadnika policije i Vojnika NarkoKartela da bi ulovili Davida. Akcijom, u centru Banjaluke, direktno je rukovodio Dubravko Kremenović, Ilićeva desna ruka.

dodik-david2-670x447

David Dragičević namamljen je iza Metalske škole, gdje je napadnut od petnaestak Nasilnika, među kojima su bili i neki od pripadnika obezbjeđenja poznatijih banjalučkih lokala.

davor

Kremenović je, sa policijskim automobilima, stigao iza Metalske škole, preciznije u njenu neposrednu blizinu. Lično je tukao Dragičevića, da bi ga potom strpali u vozilo i odvezli u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova.  Sve ovo odigralo se 18.03., između 02 časa 50 minuta i pola četiri ujutro."

pravda-za-davida-4-3

Ostatak teksta možete pročitati na njegovom blogu, na ovom linku.

Ne propustite