Rezultat ćete vidjeti već za dva dana: Izliječite HEMOROIDE potpuno prirodno, OVAJ RECEPT ĆE VAS ODUŠEVITI!

Porodica i zdravlje
Rezultat ćete vidjeti već za dva dana: Izliječite HEMOROIDE potpuno prirodno, OVAJ RECEPT ĆE VAS ODUŠEVITI!
.

Svi koji imaju problema s hemoroidima znaju kako bolni mogu biti. Iako se operacija često nameće kao efikasno rješenje, prije nego se odlučite na taj korak pokušajte s ovim prirodnim lijekom.

he1

Korištenje konjskog kestena  pomaže u borbi s upalom i smanjuje simptome hemoroida čak i u akutnoj fazi. Svojstva biljke pomažu ojačati zidove krvnih žila smještenih u rektumu i smanjuju upalu sluznice. Sastav svih dijelova biljke uključuje veliki broj mikroelemenata, kalcija, željeza, kroma, joda i srebra. Možete ga dodati u svoje obroke ili ga primijeniti direktno na kožu.

he2

Nije preporučljivo za osobe koje su: alergične na bilo koju od komponenti; imaju maligne neoplazme bilo koje vrste; trudne žene; djecu; i majke koje doje.

he4

Recept sa sokom od cvijeta konjskog kestena:

he3

Od danas ćete je jesti svaki dan: OVA BILJKA usporava RAST TUMORA, smanjuje krvni pritisak i čistiti jetru!

1 čašu svježeg soka razrijedite u 200 ml vode.

Pijte čašu razrijeđenog soka konjskog kestena 3 puta dnevno 10-15 minuta prije jela. Uzimanjem ovog lijeka, nećete se samo riješiti hemoroida, već i normalizirati probavni trakt.

Recept masti iz konjskog kestena:

he5

Pomiješajte 10 g sušenog cvjeta kestena i pomiješajte s 100 ml biljnog ulja.

Bolje je koristiti maslinovo ulje jer ima više terapeutskih tvari od ostalih ulja. Ulijte mješavinu u staklenu posudu s poklopcem i čuvajte sedmicu dana na hladnom i tamnom mjestu.

he6

Koristite mast za mazanje vanjskih hemoroida 3-5 puta dnevno. Osjećat ćete promjene već nakon 2-3 dana liječenja. Bol i oteklina brzo će nestati.

hemorroid

NAPOMENA: Konjski kesteni sadrže esculin koji može biti toksičan ako se jede u sirovom obliku. Prije nego uzmete neke lijekove istog, provjetrite da je bez esculina.

hemoroidi1

SVJETSKI POZNAT DOKTOR OTKRIVA VELIKU TAJNU MEDICINE: Radite ovo i tijelo će se samo izliječiti, bez ikakvih TABLETA!

Ne propustite