IMAO JE 200 KILA, ŽENA GA OSTAVILA, A ONDA JE SMRŠAO I POSTAO PRAVI FRAJER: Ni vi nećete moći povjerovati da sada OVAKO IZGLEDA!

Zanimljivosti
IMAO JE 200 KILA, ŽENA GA OSTAVILA, A ONDA JE SMRŠAO I POSTAO PRAVI FRAJER: Ni vi nećete moći povjerovati da sada OVAKO IZGLEDA!
.

Tridesetosmogodišnji muškarac po imenu Stiven Ringo, softverski inžinjer, započeo je svoju bitku protiv viška kilograma jer su mu isti uništili brak. Čak i oblačenje čarapa za njega je bio izazov, a kamoli vratolomije u spavaćoj sobi.

Kada se njegov brak naglo završio krajem januara 2016. godine, odlučio je da prizna sebi u kakvom je stanju njegovo zdravlje, a potom se i baci na transformaciju. Tako je za dvije godine skinuo nevjerovatnih 100 kilograma!

"Ispravno je reći da je moja težina uništila moj brak. To je bio presudan faktor, moj odnos sa ženom se pogoršao kada sam toliko ugojio. Postao sam depresivan, intimnost između nas je opala, a moji kilogrami su "sahranili" naš seksualni život", započeo je svoju priču Stiven iz Tenesija.

mrpav4

.

mrsav3
Realnost se obrušila na njega tokom praznika 2012. godine koje je proveo sa sada već bivšom suprugom u Njujorkom.

"Kada ste u Njujorku, osuđeni ste na puno hodanja. Morao sam da odmaram na svakih pola sata. Osjećao sam se kao hodajući neuspjeh", rekao je o, dodajući da je živio na brzoj hrani, te da je gotovo svakodnevno ručao i večerao u "MekDonaldsu", a jedan obrok se sastojao od dva velika hamburgera, dva velika pomfrita, dva gazirana pića i 20 pilećih štapića.

mrsav6

U oktobru 2016. Stiven je odlučio da krene u teretanu, što je za njega bilo odvratno iskustvo - tek tada je shvatio koliko je daleko doguralo njegovo prejedanje. Ipak, nije odustajao - svaki dan je vježbao, a uveo je i svojevrsni "post" tokom dana, zapravo jeo je samo u periodu od 5 popodne do 9 uvečer.

mrsav5

"Moja ishrana uključivala je jednu jabuku, a potom ćuretinu i boraniju. Nakon toga, pojeo bih dvije šolje kokica i sladoled sa niskom količinom mliječne masti", otkrio je ovaj Amerikanac, a navodno se i dan danas hrani na taj način.

Istakao je i da ima više samopouzdanja, ali da i dalje nije spreman da izlazi sa novim ženama.

mrsav1

Takođe, on ima i sopstveni Jutjub kanal na kome redovno priča o svojoj nevjerovatnoj transformaciji i dijeli savjete za sve koji žele isto.

"Gubitak težine promijenio mi je život. Danas imam veliki višak kođže koji bih voleo da skinem, ali s obzirom da takva operacija mnogo košta, to mi trenutno nije prioritet. Svakako se danas mnogo bolje osjećam u svojoj koži i mislim da to pravi veliku razliku", zaključio je Ringo.

SEDAM DANA JE PILA VODU SA LIMUNOM, A ONDA OBJAVILA ŠTA JOJ SE DESILO: Primijetila je promjenu, ali ovom se nije nadala!

Ne propustite