SEDAM DANA JE PILA VODU SA LIMUNOM, A ONDA OBJAVILA ŠTA JOJ SE DESILO: Primijetila je promjenu, ali ovom se nije nadala!

Zdrav život
SEDAM DANA JE PILA VODU SA LIMUNOM, A ONDA OBJAVILA ŠTA JOJ SE DESILO: Primijetila je promjenu, ali ovom se nije nadala!
.

Novinarka magazina Pop šugar Pop sugar, Nikol Lee odlučila je da uradi jedan test kako bi ispitala kolika ja zaista dobrobit limuna po ljudsko zdravlje. Ona je sedam dana uzastopno pila ovaj napitak, a potom otkrila kakve promjene je primijetila.

OVAKVE ŽENE ĆE SE MUŠKARCIMA ODMAH SVIDJETI: Nikad ne biste pogodili zbog čega!

Ističe da je ranije čula o raznim pozitivnim efektima limuna, prije svega da podstiče rad digestivnih organa, utiče na gubitak kilograma, sprječava nastajanje kamena u bubregu, zbog čega je jako željela da isproba ovaj napitak. 

limun3

"Cijele jedne sedmice dodavala sam u vodu pola limuna isjeckanog na krugove i pila sam od jutra do večeri. Iako se nisam budila svakog jutra sa sjajnom kožom i ravnim stomakom, kako sam očekivala, jedna stvar koja se neočekivano promenila je hidriranost organizma", istakla je Nikol Lee. 

limun

Kako kaže, ranije je često imala probleme sa dehidratacijom. Iako je kupovala specijalne flašice, nikako nije mogla da se natjera da pije što više vode. 

"Tokom sedam dana eksperimenta bila sam iznenađena kada sam shvatila koliko vode pijem svakog dana. Pošto mi je ranije obična voda bila dosadna za konzumiranje, kada dodam limun, voćka da interesantniji ukus", objašnjava.

Sa druge strane, naglasila je da je izbjegavala ujutru tokom ovog testa da pije kafu. 

limun2

"Voda sa limunom na prazan stomak sve do ručka je recept za iritaciju stomaka. Vjerovatno zbog kiseline u kafi i alkalnog efekta limuna, ali nisam sigurna." 

Na kraju je na portalu Pop sugar otkrila svojim čitaocima šta zaista preporučuje svima... 

limun3

"Ne preporučujem da pijete limun svakog dana upravo da ne biste oštetili zubnu gleđ. Ali ako želite da uvedete zdrave navike, probajte da dodate čašu tople vode sa limunom kako biste obezbjedili dovoljnu količinu vitamina C i dobili energiju."

KANDIDATKINJI "ŽIVOTA NA VAGI" SRUŠIO SE SVIJET: Ginekološki pregled otkrio ono čega se najviše bojala

Ne propustite