"MODRIĆ JE NAJBOLJI NA SVIJETU, A RONALDU BI BOLJE BILO..." Sergio Ramos se poklonio Hrvatu, a komentarisao je i Ronalda i Messija

Kiosk
"MODRIĆ JE NAJBOLJI NA SVIJETU, A RONALDU BI BOLJE BILO..." Sergio Ramos se poklonio Hrvatu, a komentarisao je i Ronalda i Messija
.

Luka Modrić je kao krunu karijere dobio prestižnu nagradu The Best i postao najbolji igrač svijeta. Glasali su izbornici i kapetani reprezentacija, novinari i navijači, a Modrić je slavio ispred kapitena portugalske reprezentacije i bivšeg suigrača iz Real Madrida, a sada novog člana Juventusa Cristiana Ronalda te napadača egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohameda Salaha.

20180924-230503

Zanimljivo, Ronaldo se ponovno nije pojavio na svečanosti, baš kao i 30. kolovoza u Monacu kada je Modrić bio proglašen za najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA). Modrić je i tada slavio ispred Ronalda i Salaha. Također, u London nije stigao ni Messi, koji je ostao bez individualne nagrade, ali je uz Modrića i Ronalda član najboljih 11 godine.

0a

Podsjećamo, Modrić je večeras prekinuo zastrašujuću dominaciju Messija i Ronalda, koji su od 2007. sve najvažnije individualne nagrade u svijetu nogometa podijelili između sebe. Kapetan Reala, Sergio Ramos, član je najbolje momčadi svijeta za 2018., a upravo je Ramos komentirao nedolazak Ronalda i Messija u London.

0

''Bilo bi lijepo da su došli Ronaldo i Messi'', kratko je komentirao Ramos pa je nastavio pričati o Modriću: ''Pitate me tko bi trebao dobiti Zlatnu loptu? Pa Luka, naravno. Drago mi je zbog Luke, sretan sam zbog njega kao da sam ja osvojio nagradu. Luka je sve ovo zaslužio. Čudesan je igrač i obilježio je cijelu jednu eru.'', jasan je Ramos.

sr1

(Novi.ba)

 

Ne propustite