APSOLUTNO IZNENAĐENJE S NOU CAMPA: Rakitić i Suarez ODLAZE, Barca krenula po dvije velike zvijezde

Kiosk
APSOLUTNO IZNENAĐENJE S NOU CAMPA: Rakitić i Suarez ODLAZE, Barca krenula po dvije velike zvijezde
.

Iako je tek završio ljetni prijelazni rok, već su počela nagađana za ono što nas očekuje u januaru… Barcelona želi Firmina ili Kanea. Novi napadač bio bi zamjena za Luisa Suareza koji upravo u januaru puni 32 godine, a s time bi Barcelona mogla prestati ozbiljno računati na njega, javljaju španski mediji.

kane

Katalonski klub kao moguće zamjene vidi zvijezde Premier lige, Harryja Kanea i Roberta Firmina. Mjesecima se pričalo o transferu Paula Pogbe u Barcelonu, a priče i dalje ne jenjavaju. Španski Don Balon tvrdi kako je Pogba i dalje blizu transferu, no ima određene zahtjeve - želi biti jedan od najplaćenijih igrača i želi biti neizostavni dio prve postave.

pogba

Ako bi došlo do dogovora, to bi vrlo lako moglo značiti kraj katalonske priče za hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, kojeg u klubu usprkos odličnim partijama ne smatraju neizostavnim poput Sergija Busquetsa ili Philippea Coutinha. Već neko vrijeme Bayern pokazuje interes za hrvatskog reprezentativca, a tu je i nekoliko drugih velikana...

firmino-reuters-previeworg

Čini se da je napadač Liverpoola bliži "Nou Campu" nego špic Tottenhama. Barca bi eventualnim dovođenjem Firmina ponovo ga spojila sa sunarodnjakom Coutinhom, s kojim je uspješno sarađivao na "Anfiledu". 

(Novi.ba)

Ne propustite