BACITE IH U SMEĆE: Ženski odjevni predmeti koji JAKO nerviraju muškarce DA LI PRETJERUJU?

Praktična žena
BACITE IH U SMEĆE: Ženski odjevni predmeti koji JAKO nerviraju muškarce DA LI PRETJERUJU?
.

Treba da znate da muškarcima uopšte nije svejedno šta vi nosite.

Pogledajte šta ih nervira:

Helanke i neobični modeli pantalona

1
Nasuprot rasprostranjenom verovanju, muškarcima ne smetaju pantalone na ženama. Međutim, postoje određeni modeli koji im se ne dopadaju, a to su vrećaste pantalone i helanke. Prve, zato što narušavaju skladne proporcije figure, a druge – zato što njihovu sopstvenicu potpuno lišavaju tajanstvenosti.

Haljine košuljice i haljine majice

2
Kad vas vide u takvoj odeći, muškarci se zapitaju šta ste to zapravo obukli – haljinu ili veliku majicu. Ako je ovo drugo – zašto onda nemate pantalone? Osim toga, takvi modeli retko kome dobro stoje.

Šorts i hulahopke

3
To je nešto što jači pol nikada neće razumeti. Žene više ne smatraju šortseve i kratke pantalone isključivo letnjom odećom, ali muškarcima su one i dalje nespojive s čizmama i šeširima.

Neobični modni trendovi koje bi željeli da nestanu, broj 4 je prevršilo svaku mjeru

Barbi roze

4
Zaista je čudno što se muškarcima ne dopada ta prava devojačka boja, ali tako je. Istina, ružičasta boja ima mnogo nijansi, među kojima su i one mnogo prijatnije za oči, kao što su bebi roze, boja pudera ili kvarc ružičasta.

Odjeća sa šljokicama i štrasom

5
Muškarcima je nepojmljivo takvo obilje ukrasa na odeći i smatraju ga suvišnim. Oni šljokice povezuju s novogodišnjim praznicima i detinjstvom, a ukoliko je njihova pratilja obukla tako nešto, verovatno će se plašiti da je dodirnu.

Karneri

6
Treba da znate da jači pol nema razumjevanja za vaše male ludosti.

Iscjepana odjeća

7
Muškarci takođe nemaju razumjevanja za drugu krajnost – iscjepane farmerke i drugu odjeću koja izgleda upadljivo neuredno. Ukoliko niste sigurni da je vaš dečko ljubitelj grandž stila, nemojte ga iskušavati.

Ultra kratke suknje

8
Za divno čudo, one su se na spisku odjeće koja nije sek*i. Muškarci jednostavno ne mogu da razumeiu čemu služi suknja koja ništa ne skriva!

Ags čizme

9
Zbog svoje bezobličnosti, ove čizme su na lošem glasu kod muškaraca jer proširuju nogu tamo gdje ne bi trebalo. Jači pol smatra da u najmanju ruku izgledaju čudno.

Čizme na visoku štiklu s platformom

10
Predstavnicima jačeg pola takve čizme se čine suviše agresivnim jer ih asociraju na striptizete. Isto važi za cipele tog tipa.

Previše izazovno

11
Suviše izazovni detalji kvare opšti utisak i nimalo ne privlače muškarce. Po njihovom mišljenju, čak i provokativna garderoba treba da ima svoje granice.

A šta im se dopada?

12
Uvijek su u trendu uske farmerke, s jednostavnim bluzama i majicama, večernje i sve uske haljine, klasične zvonaste suknje, bluze na zakopčavanje – odnosno sva odjeća koja ne izgleda kao plod mašte ludog kreatora, već potpuno normalno. Sem toga, takva odjeća ne djeluje jeftino i svima dobro stoji.

Žene su poludjele za OVOM MAJICOM: Kada vidite ŠTA MOŽE odmah ćete tražiti GDJE DA JE KUPITE!

Ne propustite