ZGROZILA INTERNET: Evo kako je mama koja ne cijepi djecu razbjesnila sve

Mame i bebe
ZGROZILA INTERNET: Evo kako je mama koja ne cijepi djecu razbjesnila sve
.

“Ne postoji količina organskog povrća koja će dijete zaštiti od hripavca”, “Ovo me najviše smeta kod osoba koje ne cijepe djecu. 

Nakon što je priznala da je njezino dvomjesečno dijete zaraženo hripavcem koji se može spriječiti cjepivom, jedna majka se našla na udaru bijesnih korisnika društvenih mreža.

Naime, objavila je status u kojem je otkrila da ne cijepi djecu.

n


“Svi želimo učiniti najbolje za svoju djecu. Moj sin ima dva mjeseca. Upravo sam s njim u bolnici. Pozitivan je na hripavac i liječnici kažu da ga je dobio od moje necijepljenje kćeri. Cijeli dan me posramljuju zbog mojih uvjerenja. Je li još nečije dijete dobilo užasnu bolest jer nije cijepljeno? Molim vas, komentirajte. Moja beba stvarno pati i to je užasno gledati. Sada trebam ohrabrenje”, napisala je.

c4

Njezin status prenijela je stranica BoredPanda čiji su se korisnici zgrozili postupkom ove majke.

“Ne postoji količina organskog povrća koja će dijete zaštiti od hripavca”, “Ovo me najviše smeta kod osoba koje ne cijepe djecu. Ne cijepite ih protiv prehlade, nego po život opasnih bolesti”, “Činjenica da tvoje dijete boluje od bolesti koja bi mu mogla promijeniti život jer ga nisi cijepila bi trebala biti dovoljan dokaz da si bila u krivu”, samo su neki od komentara koje je dobila. 

BEBI JE PRST POPLAVIO I OTEKAO, MAJKA JE ODMAH OTRČALA U BOLNICU: Kad je vidjela šta je u pitanju sledila se!

f

Jedna osoba čak je napisala da bi osobe koje ne cijepe djecu trebalo financijski kažnjavati jer šire bolesti koje se lako mogu prevenirati.

n1

“Ne možeš govoriti da te posramljuju kao majku, ako si stvarno loša majka”, napisala joj je jedna osoba.

Hripavac ili pertusis je opasna bolest koju uzrokuje bakterija Bordetella pertussis. Riječ je o visoko zaraznoj infekciji dišnog sustava, koju karakteriziraju napadi kašlja koji obično završavaju dugotrajnim, hripavim, kreštavim udahom.

f1

Prenosi se kapljičnim putem, a komplikacije su raznolike i česte. Mogu proći bez većih problema, ali i ostaviti trajne posljedice pa čak i gubitak života.

Ne propustite