Glumica ima 63 godine, ali muškarci i dalje lude za njom: Niko ne vjeruje da OVAKO IZGLEDA!

Show
Glumica ima 63 godine, ali muškarci i dalje lude za njom: Niko ne vjeruje da OVAKO IZGLEDA!
.

Poznata francuska glumica Isabelle Adjani, iako ima 63 godine, i danas važi za pravu ljepoticu.

isabelle-adjani

isabelle-adjani1

isabelle-adjani2

Za njenu neobičnu ljepotu je zaslužna kombinacija gena oca Francuza i majke Njemice.

isabelle-adjani3

isabelle-adjani4

isabelle-adjani5

Isabelle je prva na listi Los Anđeles Tajmsa 1990. godine, među 50 najljepših žena svih vremena sa filma.

isabelle-adjani6

isabelle7

isabelle8

Iako su je mnogi prozivali da je koristila blagodati estetske hirurgije, Isabelle to poriče i tvrdi kao je jedino što ona koristi hijaluron i to samo u malim dozama, kako bih popunila bore i fine linije

isabelle9

isabelle10

isabelle11

GULSEREN IZ SERIJE PARAMPARČAD DRASTIČNO SMRŠALA: Ovako turska glumica izgleda nakon botoksa i dijete!

Popularna Marisol devedesetih je osvojila srca brojnih Balkanaca koji su svakog dana pratili nove zaplete u životu plavuše. Od prikazivanje te serije prošlo je više od 20 godina, a meksička glumica koja je utjelovila nesretnu djevojku s ožiljkom na licu, Erika Buenfil, danas izgleda jednako dobro te najviše uživa s porodicom u prirodi

marisolll

Erika Buenfil glumom se počela baviti sa samo 12 godina, a prvu 'sapuničarsku' ulogu dobila je 1977. godine u seriji ‘Acompañame’.

marisolnaslovna

Krajem osamdesetih godina zbog nesretne ljubavi pala je u depresiju te postala ovisna o alkoholu, a život joj se preokrenuo nakon uloge Marisol. Za one koji to nisu pratili ili su možda zaboravili, Marisol je bila djevojka koja je od posljedica nesreće u djetinjstvu imala ožiljak što ga je neprestano prekrivala kosom, a u seriji je prošla kroz klasičan zaplet i rasplet 'sapuničarske' radnje.

marisoooc

''Marisol’ mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila. Na setu smo se uvijek jako dobro zabavljali, smijali, iako je pred kamerama bilo puno više suza i vrisaka. I danas kad sretnem kolege iz serije, s nostalgijom se prisjetimo tih godina', izjavila je glumica ranije. Posljednja uloga u kojoj ju je gledala hrvatska publika bila je ona u telenoveli 'Divlja mačka'. 

marisol4

.

marisol6

.

marisol3

.

marisol2
Glumica danas ima 53 godine, živi u Meksiku i dalje glumi u telenovelama koje su je i proslavile.   

Erika Buenfil radi i na muzičkoj karijeri. Objavila je tri albuma te je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Često s obožavateljima dijeli fotografije iz privatnog života, a na njima je nerijetko sa sinom Nicolasom iz veze s bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, vježba i zdravo se hrani.

erika-buenfil

.

marisol1

.

marisol

ŽENE SA BALKANA SU GUBILE GLAVU ZA OVIM MEKSIČKIM GLUMCEM: Danas ima 52 godine i svi su PRESTALI DA MU DAJU ULOGE, evo zbog čega!

Ne propustite