U nikad užim hlačama: Zbog novih slika Kolinde muškarcima nije dobro, kada vidite donji dio SVE ĆE VAM BITI JASNO!

Kiosk
U nikad užim hlačama: Zbog novih slika Kolinde muškarcima nije dobro, kada vidite donji dio SVE ĆE VAM BITI JASNO!
.

Kolinda Grabar-Kitarović je definitivno ostala zvijezdom na Svjetskog prvenstvu u fudbalu gdje je svojim srčanim navijanjem oduševila svijet.

kolinda-new-york1

kolind3

Zbog velike popularnosti koju je time stekla novinari ruskog izdanja časopisa Marie Claire odlučili su s njom napraviti intervju.

kolinda5

kolinda

Povodom snimanja Rusi su, kako pišu hrvatski mediji angažirali talijanskog stilista koji je u Zagreb stigao s više kofera odjeće poznatih svjetskih brendova, ipak, predsjednica je inzistirala na kreacijama isključivo domaćih dizajnera što je oduševilo urednicu magazina.

kolindaplesesukeeer-1

kolinda

61435258-kolinda-grabarkitarovic

kolinda

Hrvatska predsjednica je otkrila je da svaki dan vježba, a možemo reći kako se to itekako vidi pogotovo na slici na kojoj demonstrira svoje sposobnosti s baratanja puškom.

kolinda1

kolinda2

kolinda1

kolinda

Bečki dnevni list Kleine Zeitung jučer je objavio inetrvju s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar - Kitarović. 

U ovom intervjuu govorila o migrantskoj krizi, rodnoj neravnopravnosti, nacionalizmu, a najviše pažnja privukao je njen opis života u Jugoslaviji. 

kolinda

HRVATI SE UHVATILI ZA GLAVU OD MUKE: Pogledajte šta je Kolinda rekla o JOGURTU, ovakav blam se još nije desio!

kolinda

Predsjednica je, naime, izjavila kako je u Jugoslaviji bilo zabranjeno biti Hrvat:

“Desetljećima je nama Hrvatima bilo zabranjeno da imenujemo svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: ‘Ja sam Hrvat’, morali smo reći: ‘Ja sam iz Hrvatske’. Ko bi iskazao svoj nacionalni ponos, tome je prijetio zatvor”, rekla je predsjednica i dodala kako je jedva čekala da izađe iz komunizma iz jednog jako bizarnog razloga:

kolinda

“Odrasla sam u komunizmu, i nisam htjela ništa drugo nego da izađem iz toga. Htjela sam biti slobodna. Htjela sam imati mogućnost u dućanu birati između raznih vrsta jogurta, i da ne moram vlastima priopćavati koliko ću kruha trebati idućeg tjedna”, rekla je i mnoge ostavila u šoku.

KOLINDA NIJE KRIVA, AUSTRIJSKE NOVINE PRIZNALE: "Mislili smo da se Velika Kladuša nalazi u Hrvatskoj"

Društvene mreže prepune su reakcija na  izjavu predsjednice. Najveći problem u svemu je to što njene izjave nisu tačne. 

kolinda

kolinda

Naime, časopis “Mljekarstvo” iz februara 1975. donosi ocjenu kvalitete 85 različitih vrsta tečnih, čvrstih i voćnih jogurta, kiselih mlijeka, ovčjih, kravljih i acidofilnih mlijeka i kefira.

kolindaa

Još su manje istinite predsjedničine tvrdnje da je u Jugoslaviji zabranjeno bilo izjašnjavati se kao Hrvat. Naime, od 1948. do 1981. broj stanovnika Jugoslavije koji su se izjašnjavali kao Hrvati porastao je sa 3,78 miliona na 4,42 miliona. Hrvati su sve do raspada bivše države bili drugi narod po zastupljenosti.

josip-broz-tito-724x420

tito1

I Sam predsjednik Jugoslavije, Josip Broz Tito u više se navrata izjasnio da je Hrvat po nacionalnosti. Dokazuje to i njegov vjenčani list iz 1952. kada se u Iloku oženio s Jovankom Budisavljević. Na sastanku s visokim predstavnicima Katoličke crkve, jednom se prilikom čak i izjasnio kao Hrvat i katolik, piše portal koji provjerava točnost i istinitost medijskih napisa, Faktograf.hr.

vencanicaaa-726x1024

(Vjenčani list Tita i Jovanke/Muzej istorije Jugoslavije)

 

Ne propustite