VIDJELA SAM JE U RADNJI I MORALA DA JE SLIKAM: Zbog donjeg dijela fotografije treba joj ZABRANITI ULAZAK U SVE OBJEKTE!

Kiosk
VIDJELA SAM JE U RADNJI I MORALA DA JE SLIKAM: Zbog donjeg dijela fotografije treba joj ZABRANITI ULAZAK U SVE OBJEKTE!
.

Kako biste vi reagovali da u radnji natrčite na ovako obučenu ženu? Kladimo se da biste je fotografisali.

Svako od nas je nekad trknuo do radnje u prizemlju zgrade u pidžami. Nije lepo, ali nije ni tolika tragedija ako nam to nije svakodnevna navika. Ali u ove kombinacije za kupovinu očigledno je uloženo vrijeme. A što se nas tiče, bolje da su išli u šoping u pidžami.

m
Gospođa sa slike fotografisana je u "Volmartu", američkom lancu prodavnica. I iako Volmart ima reputaciju užasno odevenih kupaca, na ovakav prizor čak ni oni nisu bili spremni.

"Vidjela sam je u radnji i morala sam da je slikam. Ovakvim ljudima treba zabraniti ulazak u sve objekte" - kaže žena koja je okačila sliku na Facebook stranu "Volmarta".

A ako ste mislili da je prva dama oskudno odjevena, evo primjera da može i gore. I kako onda da ovo ne slikate i ne okačite na društvene mreže?

2
I za kraj, zaista vrhunac. Dama koja se ne libi da zavuče ruku ispod pantalona i namjesti se pred punom radnjom.

1

Za ovako nešto opravdanje ne stoji. I ako vam je ikad bilo neprijatno što ste do radnje trknuli u pidžami, sjetite se ove tri "dame" pa će vam odmah laknuti.

OVA ČUDNA NAMIRNICA TOPI KILOGRAME KAO OD ŠALE, SVIJET JE POLUDIO ZA NJOM: Sprječava gomilanje masti u jetri, poboljšava varenje...

Ne propustite