PRIJE 12 MJESECI BILA JE MLOHAVA, A ONDA JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Ni rođena majka je ne bi prepoznala!

Praktična žena
PRIJE 12 MJESECI BILA JE MLOHAVA,  A ONDA JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Ni rođena majka je ne bi prepoznala!
.

Britanska starleta i rijaliti zvijezda sa dugogodišnjim iskustvom šokirala je svijet transformacijom - za samo godinu dana ona je uspjela da u potpunosti promijeni svoje tijelo, i od krupne, mlitave djevojke postane ultra zategnuta i veoma mršava.

starleta 

IRINA SHAYK BEZ TRUNKE ŠMINKE IZVELA KĆERKICU U ŠETNJU: Iznenadit ćete se kad vidite njeno lice, a tek ovo ŠTO JE OBUKLA! (FOTO)

Naime, Sofi Kasej uspjela je da za nešto više od 12 mjeseci skine gotovo 20 kilograma, ali i da izvaja svoje tijelo do te mjere da sada može da se pohvali mišićima i zategnutim nogama. Atraktivna brineta ipak nije imala magični štapić, već se pošteno namučila kako bi se otarasila viška kilograma.

4

.

3 

"Između ove dvije fotografije je godinu dana razmaka, a i dalje se sjećam kako je izgledao moj život i borba sa hranom svaki dana. Nikada nisam brinula o tome šta unosim u svoj organizam, niti sam imala granice. Sada sam i više nego svjesna šta je loše za mene, a šta je hranljivo. Ne shvatajte ovo pogrešno - ja ne gladujem i ne lišavam sebe nekih namirnica, ja sam samo naučila šta je dobro za mene, a šta nije i kada treba da prestanem da jedem umjesto da se kontinuirano prežderavam.

Nikada ranije nisam trenirala, ali sada je to najmanje tri puta sedmično, a takođe i jedem mnogo više ribe i povrća. Takođe, sada uzimam i suplemente kako ne bih imala višak apetita, ali i kako bi me to podstaklo da više vježbam", objasnila je poznata Britanka uz sliku svoje transformacije.

q

Sofi je priznala i da još uvijek nije navikla na tijelo, te da se oseća pomalo "otuđeno" u svojoj koži, ali i da predano radi na svom samopouzdanju.

Svakako joj u tome pomažu i brojni komplimenti i komentari podrške koje svakodnevno dobija na Instagramu, gdje je prati gotovo 2 miliona ljudi.

5

.

1

2

Glumica ošamarila ženu u publici: Kada čujete RAZLOG POBIJESNIT ĆETE! (VIDEO)

(Novi.ba/Žena.blic)

Ne propustite