Mama Meghan Markle pojavila se na prvom kraljevskom eventu nakon vjenčanja, ali OVO je sve iznenadilo

Kiosk
Mama Meghan Markle pojavila se na prvom kraljevskom eventu nakon vjenčanja, ali OVO je sve iznenadilo
.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle danas je u dvorištu Kensingtonske palače predstavila svoju humanitarnu kuharicu "Together: Our Community Cookbook" čiji će prihodi iz prodaje biti donirani javnim kuhinjama.

m

Za prvi vlastiti event kao članica kraljevske obitelji Meghan je odjenula kraljevsko plavi kaput modne kuće Smythe ispod kojeg je nosila topić bez rukava brenda Tuxe, crnu plisiranu suknju dizajnerice Mishe Nonoo i klasične crne salonke.

m1

A pratnju joj je ovog puta, osim princa Harryja, činila i njena mama Doria Ragland koja je također izgledala jako stajliš no, kao i svaka mama, potrudila se da ne zasjeni svoju kćer.

m2

Doria je nosila bež džemperić te hlače i salonke u istoj nijansi, a preko ramena je prebacila narančasto-bež šal te je svoje dreadlockse svezala u visoki rep.

Meghaninoj mami ovo je prvi kraljevski događaj i općenito javni izlazak s kćeri nakon kraljevskog vjenčanja u travnju ove godine, no s obzirom na to da se planira preseliti u London vjerujemo da ćemo je ubuduće viđati češće.

DRON SLUČAJNO OTKRIO: Na granici sa Srbijom snimljena prava katastrofa, A SVI SU TO POKUŠALI SAKRITI (VIDEO)

Princ Harry je na predstavljanju kuharice nosio sivi sako i bijelu košulju koju je pri vrhu raskopčao te je poprilično ležeran outfit upotpunio trapericama i smeđim cipelama.

Ne propustite