Srpski fudbaler rasplakao region izjavama o hrabrom Dušanu koji vodi BITKU ŽIVOT, nema čovjeka na balkanu kojeg nije dirnula ova priča

Aktuelno
Srpski fudbaler rasplakao region izjavama o hrabrom Dušanu koji vodi BITKU ŽIVOT, nema čovjeka na balkanu kojeg nije dirnula ova priča
.

Sigurno ne postoji čovjeka u regionu kojeg nije dirnula priča o tome kako je četvorogodišnji Dušan Todorović zbog fudbalera Partizana odbio zvijezde Barselone.

Duki, koji je uz veliku pomoć naroda iz svih krajeva Srbije u posljednji tren stigao u Barselonu kako bi mu bila ukazana pomoć zbog tumora, odbio da vidi Mesija i ostale zvijezde Barselone rekavši da je jedini fudbaler kojeg želi da vidi Nemanja R. Miletić iz njegovog Partizana.

d9

Kada je Nemanja čuo priču iz Barselone, jednostavno nije mogao da sakrije emocije... U prepisci do koje smo došli vidi se iskrena reakcija Partizanovog defanzivca na Dukijevu želju

d8

"Duša moja mala! Ne mogu da vjerujem... Naježio sam se cio!", napisao je Miletić u odgovoru Dukijevom ocu.

d2

Mali Dušan se javio iz Barselone i ima najjaču poruku: Pokazao je samo jedan znak i dokazao nam svima kakav je lavić

Na konstataciju da ga Dušan prosto obožava, Nemanja je uzvratio:

d

"I ja njega! Jedva čekam da ga vidim!"

Miletić je za Kurir izjavio da čvrsto vjeruje da će Duki iz ove borbe izaći kao pobjednik.

d4

"To kakvo je Duki dijete ,to moze da zna samo neko ko ga je vidio, dobio njegov zagrljaj i osjetio toliku cistotu iz tako malog bića. Molimo se za njega da bude hrabar kao sto jeste, da istraje i da kako mi je sam rekao iz Španije dođe kao pobjednik!"

d7

Nažalost, Nemanja zbog klupskih obaveza ne može sada da posjeti svog drugara, ali zato obećava da će prvu pauzu iskoristiti da otputuje u Barselonu.

"Nažalost zbog gustog rasporeda ,vječitog derbija i Kup utakmice nisam u mogućnosti sada da odem, posebno sto sam izostao dve utakmice zbog crvenog kartona. A ukoliko klupske obaveze dozvole, naravno u dogovoru sa šefom Mirkovićem, prve dana odmora tokom reprezentativne pauze bih iskoristio za odlazak u Barselonu", obećava Miletić.

Podsjetimo, slučaj Dušana Todorovića podigao je cijeli region za noge. Mali Duki je postao jedna od glavnih tema u zemlji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedjelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, biti ono najgore. Uz veliku pomoć  naroda iz svih krajeva Srbije, u posljednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život.

Dobre vijesti iz Barselone: Mali Dušan je stigao u bolnicu, stabilno je i u ponedjeljak kreće sa terapijom

Ne propustite