BILA JE DEBELA I RUŽNA, A ONDA JE IZBACILA SAMO JEDNU NAMIRNICU IZ JELOVNIKA I PREPOLOVILA SE: Liči na holivudsku ljepoticu i oduzima dah!

Praktična žena
BILA JE DEBELA I RUŽNA, A ONDA JE IZBACILA SAMO JEDNU NAMIRNICU IZ JELOVNIKA I PREPOLOVILA SE: Liči na holivudsku ljepoticu i oduzima dah!
.

"Neka vas kroz početni pakao nosi misao u što ćete se pretvoriti za samo nekoliko mjeseci", poručila je djevojka koja je u godinu dana izgubila 60 kilograma.

Josephine Desgrand, 17-godišnjakinja iz Queenslanda u Australiji, odlučila je prije godinu dana napraviti totalni zaokret u životu i riješiti se prekomjernih kilograma. Da je u naumu itekako uspjela, svjedoče brojne fotografije na Instagramu, dok gole činjenice ukazuju da je u navedenom razdoblju izgubila čak 60 kg.

zz

Desgrand je donedavno težila 122 kilograma, ali i napokon promijenila prehranu, što joj je pomoglo da se praktički prepolovi.

"U potpunosti sam odbacila šećer i smanjila unos ugljikohidrata", istaknula je djevojka, pa poručila da je u šećeru bio ključ:

sl

.

nekad

.

josll

"Nisam mogla vjerovati koliko sam ga u sebe unosila i u kojoj ga sve hrani ima. Nije baš bilo lako upustiti se u taj 'razvod', prva dva tjedna bila su paklena, ali sam se zainatila i dočekala trenutak kada mi je daleko zdravija prehrana naprosto prešla u naviku."

Osim što je Desgrand napravila veliku uslugu svom organizmu, gubitak kilograma pomogao je i njezinoj psihi te joj je u međuvremenu silno naraslo sampouzdanje.

vv

"Prvih nekoliko tjedana će boljeti. Bit ćete mrzovoljni, bit ćete umorni, neće vam biti ni do čega, ali vjerujte da će vam se na kraju isplatiti. Krenite! Ne odgađajte. Neka vas kroz pakao nosi misao u što ćete se pretvoriti u samo nekoliko mjeseci", poručila je Australka, koja se ujedno odala i tjelovježbi. Počela je vježbati tri puta tjedno po dvadesetak minuta te joj se taj model pokazao sasvim dostatnim da oblikuje tijelo.

jos

.

9-4034718-fra161117josie7-t620

.

9-4034715-fra161117josie8-t620

.

aa

.

rr

.

sad

NIJE HRANA, OTKRIVEN GLAVNI RAZLOG ZBOG KOJEG SE ŽENE DEBLJAJU: Dame, ovo vam se neće dopasti!

Ne propustite