NE POSTOJI IZLAZ, SRUŠIT ĆEMO MARAKANU Navijačima Zvezde stigle vijesti koje su ih RAZBIJESNILE do suza!

Kiosk
NE POSTOJI IZLAZ, SRUŠIT ĆEMO MARAKANU Navijačima Zvezde stigle vijesti koje su ih RAZBIJESNILE do suza!
.

Zvezdan Terzić, inače generalni direktor FK Crvena Zvezda, dao je informacije koje će razljutiti vjerne navijače ovog kluba. Odavno je jasno da će popularna “Marakana” morati za nekoliko godina da se rekonstruiše kako bi pratila UEFA i FIFA standarde, ali je Terzić najavio i rušenje kao vjerovatniju opciju.

zvezda

Terzić za sada najavljuje dodatne radove na prilagođavanju “Marakane” evropskim standardima, ali još jednom naglašava da je rušenje neizbježno.

zvezda5

" Mi ćemo ući u rekonstrukciju, međutim, svaki početak posla otvara tri nova posla. Pa tri nova otvaraju devet novih. U principu, mnogo je skuplje rekonstruisati. Sada dobijamo licencu UEFA, ali dugoročno, u periodu od pet do 10 godina, “Marakana” će morati da se ruši i da se gradi nov stadion, jer je neuslovna za bilo kakvu rekonstrukciju i podizanje komfora na viši nivo, a vremenom će UEFA biti sve zahtjevnija" - rekao je Terzić.

zvezda3

Nemamo prostor za komercijalni sadržaj i jedino rješenje je da se sruši čitav stadion i da se pravi moderan, nov, sa komercijalnim sadržajem, gdje bi cijeli objekat živio 365 dana. To je jedno rješenje" - rekao je Terzić.

zvezda4

Informacije o rušenju legendarne Marakane nisu pozitivno odjeknule među najvatrenijim pristalicama ovog kluba, a vidjet ćemo hoćemo li dobiti neku službenu povratnu reakciju sa njihove strane.

zvezda2

(Novi.ba)

 

Ne propustite