(UŽIVO) AMERICI PRIJETI KATAKLIZMA: ZAVLADALA PANIKA, VODA PRODIRE U KUĆE Pratite najstrašniji uragan!

Svijet
(UŽIVO) AMERICI PRIJETI KATAKLIZMA: ZAVLADALA PANIKA, VODA PRODIRE U KUĆE Pratite najstrašniji uragan!
.

Uragan Florens približava se istočnoj obali SAD. Več su počeli žestoki udari vetra praćeni kišom koji pušu između 60 i 120 kilometara na sat.

uragan111

Jutros je Florens prošao 350 kilometara istočno od Južne Karoline, a krajem današnjeg i početkom sutrašnjeg dana približiće se obalama Severne i Južne Karoline. Nacionalni centar za uragane SAD tvrdi da će vjetrovi uragana dosegnuti  i do 315 kilometara od njegovog centra, zbog čega će biti ugrožena veći dio Istočne obale SAD.

Novinari Weather Chanell-a napravili su kompjutersku animaciju, koja pokazuje sav užas koji čeka stanovnike priobalja. Prema njihovoj analizi, voda će poplaviti znatne dijelove obale Sjeverne Karoline, a nivo će biti toliki da će svi koji ostanu biti neminovno suočeni sa smrću.


"Ne postoji šansa da preživite ovako veliku količinu vode. Zato, narode, ako vam kažu da se sklonite, idite", rečeno je na kraju ovog zastrašujućeg videa.


Gradovi u Sjevernoj Karolini izgledaju sablasno, ulice su puste, nigde nema žive duše. Na društvenim mrežama su već počeli da ih nazivaju "gradovima duhova".

Voda je počela da prodire u kuće u Sjevernoj Karolini. Na tviteru građani pišu da se osjećaju kao u potpalublju Titanik.

1612859-1321321321-ls

 

uragan1

'BJEŽITE I SPAŠAVAJTE ŽIVU GLAVU', PRIJETI IM UŽASAVAJUĆI SCENARIO: Ljudi u strahu napuštaju svoje kuće! (FOTO)

Ne propustite