OVO JOJ JE SPASILO ŽIVOT: Njen sin od 6 mjeseci nije htio da DOJI, a onda je saznala UŽASNU istinu

Praktična žena
OVO JOJ JE SPASILO ŽIVOT: Njen sin od 6 mjeseci nije htio da DOJI, a onda je saznala UŽASNU istinu
.

Benigna cista u desnoj dojci dijagnostikovana joj je 2013. godine. Kada je tražila od doktora da je ponovo skeniraju, rekli su joj nema razloga za brigu. Sara Bojl (26) iz Staforšira u Engleskoj mama je jednogodišnjeg dječaka Tedija koji je imao šest mjeseci, kada je počeo je da odbije dojenje.

b8

To je bio prvi znak da nešto nije u redu. Ubrzo stiga je dijagnoza – rak dojke. Sara kaže da je Tedi, od šestog mjeseca života, iznenada postajao veoma uznemiren kad god bi pokušala da ga podoji, posebno ukoliko bi ga prinjela desnoj dojci.

b

 

Pokušala je da doji Tedija u raznim položajima tokom narednih nekoliko nedjelja, ali on to nije željeo.

b1

"Bio je jako nesrećan. I ja sam. Srceparajuće je kada beba od osam mjeseci odbacuje svoju majka", rekla je ona.

b4

Zbog njegovog ponašanja, Sara je odlučila da ode kod ljekara i zatraži da joj ponovo skeniraju cistu za koji je godinama znala da je ima. Do tada, dva puta je radila testove da utvrdi da li postoji opasnost od kancera i rezultati su bili negativni.

 


 

Benigna cista u desnoj dojci dijagnostikovana joj je 2013. godine. Kada je tražila od doktora da je ponovo skeniraju, rekli su joj nema razloga za brigu. Međutim, njen sin i dalje je odbijao dojenje, a ona sama primijetila je da je cista postala tvrđa i bolna i da je njena dojka promijenila oblik. Biopsija je potvrdila rak.

b6

Sara je trenutno na pola puta kroz hemoterapiju. Očekuje je dvostruka mastektomija i rekonstrukcija grudi. Najveću podršku pružaj joj upravo sin Tedi, suprug i porodica.

 

"Niko ne može da kaže da li je rak otkrio Tedi, ali znam je sve moglo da bude drugačije, da sam slušala doktora, a ne njega. Zbog Tedija sam sada na liječenju", rekla je Sara i dodaje da joj je sin spasio život.

b10

"Iako postoje mnogi razlozi zbog kojih beba može da odbije dojenje, promjene na dojci i dalje su prvi razlog za sumnju. Imali smo mnogo mlađih žena sa dijagnozom raka dojke koje su trudne ili doje kada su prvi put primjetile simptome dojke", rekla je ona.

NJENO DIJETE IMA 10 MJESECI I ČAK 28 KILOGRAMA: Majka je mislila da se njen sin goji zbog njenog mlijeka, a onda je otkrila surovu istinu!

ss

Dr Jasmin Džast za Bi-Bi-Si izjavila je da ipak ne postoje jaki dokazi da su poteškoće u dojenju uzrokovane rakom dojke ili da je bolest mijenja majčino mlijeko zbog čega bebe odbijaju hranjenje.

Roditelji koji odgajaju dobru djecu rade ovih pet stvari

Ne propustite