NAKON DRAME NA US OPENU, SERENA JE DANAS OBJAVILA SLIKU: Niko nije očekivao da će ovo uraditi!

Kiosk
NAKON DRAME NA US OPENU, SERENA JE DANAS OBJAVILA SLIKU: Niko nije očekivao da će ovo uraditi!
.

Cijeli svijet je u subotu svjedočio drami u ženskom finalu US opena.

NAJBOGATIJA SRPKINJA JE SINOĆ BODRILA NOVAKA: Ima imperiju od 2 MILIJARDE DOLARA, a tek kad vidite KAKO IZGLEDA (FOTO)​

Naime, Serena Williams posvađala se sa sudijom Karlosom Ramosom, nazvavši ga lopovom koji joj je ukrao poen.

us-open-2018-naomi-osaka-wins-final-vs-serena-williams

Serena je na kraju izgubila meč, a nakon bure i oluje koja se oko toga digla, danas je na Instagramu objavila jednu fotografiju.

2018-09-10

Na fotografiji je sa kćerkicom Olimpijom Ohanijan koju je dobila sa suprugom Aleksisom Ohanijanom. 

Njena objava izazvala je oduševljenje kod fanova jer niko nije očekivao da će pokazati i svoju nježniju stranu, uz komentare:

serena-amd

"Kraljice", "Volim te, Serena, beba ti je preslatka", "Najveća si inspiracija sada, nastavi da se boriš", a našao se tu i jedan duhovit komentar: "Olimpija kao da želi da kaže: "Ne kači se sa mojom mamom".

JELENA PUCA OD LJUBOMORE: Ova PRSATA manekenka je sinoć skakala po tribinama i dozivala Novaka, A ONDA JE USLIJEDIO ŠOK!

Podsjećamo, prepirka je počela kada je sudija Karlos Ramos opomenuo Serenu zbog kratkog razgovora sa stručnim štabom, da bi se nastavila kada joj je oduzet poen zbog druge opomene. Serena je tražila da joj se sudija izvini, nazivala ga je lopovom, pa joj je oduzet i gem. Drama je nastavljena suzama Serene Vilijams, u finalu je izgubila, ali komentari na društvenim mrežama ne prestaju.

serena-amd

Dok pljušte kritike na Serenin račun, njeni fanovi kažu da je samo branila sebe. Ipak, njihovi glasovi su mnogo slabiji od onih koji na teniskim terenima ne žele da gledaju takve scene. Njeno ponašanje nazivaju sramotnim, kažu da ona treba da se izvini sudiji Karlosu Ramosu, od koga je zahtijevala izvinjenje.

Nakon komentara da teniserka treba da se izvini Ramosu, uslijedio je i onaj da treba da se se izvini i cijelom teniskom svijetu jer je njen trener već priznao da je davao instrukcije sa tribina u toku meča, ali je dodao da je mislio da ona ne gleda u njegovom pravcu.

us-open-2018-naomi-osaka-wins-final-vs-serena-williams

Tu su i navodi: "Tenis ne zaslužuje ovu sramotu. Ramos ovo ne zaslužuje. Tiurnir ovo nije zaslužio."

Povodom ovog nemilog događaja, neviđenog u svijetu tenisa, oglasio se i teniser Endi Rodik sa najjačim kritikama na ponašanje svoje koleginice.


I dok su svi jednoglanso osudili nasilno ponašanje nekada najbolje teniserke svijeta, i ona je pustila svoj glas. Još u toku rasprave sa sudijom Ramosom Serena je bila izričita: "Ja ne varam da bih pobijedila. Radije bih izgubila. Samo vam kažem."

serena
Serena je objasnila i zašto riječ "lopov" usred sportskog turnira i da li bi ponovo tako nešto uradila:

''Ne mogu sjediti ovdje i reći da ga ne bih ponovo nazvala lopovom jer mi je uzeo gem'' – rekla je Serena i dodala: ''Na terenu sam se zalagala za ženska prava, za ravnopravnost žena i za sva ostala prava. I za sebe da kažem „lopov“ i za njega da uzme gem. To mi se učinilo vrlo seksistički'' – objasnila je.

dc-cover-83s3jhpf6hbr7vpipn9ragr882-20180905111822-medi

ONA RADI JAVNO ONO ŠTO MNOGE ŽENE NE SMIJU: Jelena Đoković ponovo oduševila svijet! (FOTO)

 

Ne propustite