VIŠE NIJE MOGAO ŠUTJETI, NOVAK SE OGLASIO O SERENINOM SUKOBU SA SUDIJOM: Ovo od njega niko nije očekivao!

Druga strana sporta
VIŠE NIJE MOGAO ŠUTJETI, NOVAK SE OGLASIO O SERENINOM SUKOBU SA SUDIJOM: Ovo od njega niko nije očekivao!
.

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković smatra da sudija Karlos Ramos nije trebalo da kazni Serenu Williams u finalu US Opena, već da je morao da sagleda kompletnu situaciju i uzme u obzir povećane emocije Amerikanke.

novak

.

novak-djokovic-1009819

"Mislim da sudija nije morao da ide sa Serenom do krajnjih granica, pogotovo što je grand slam finale. Postoji debata, ali mislim da je taj detalj promijenio tok meča i da je bio nepotreban. Emocije su normalna stvar i izražene su kada se borite za titulu na grand slamu", rekao je Djoković, a prenosi "USA Today".

serena

Williams je poslije kazne zbog "koučinga" sudiji Ramosu rekla da je "lopov", poslije čega joj je oduzet i gem, što je bio jedan od prelomnih trenutaka meča.

"Volim Serenu, saosjećam se sa njom. Teško je i sudiji da se sa stolice vidi sve. Svi su bili u nezgodnoj situaciji, bilo je mnogo emocija, Serena je plakala, kao i Naomi. Bilo je baš teško", istakao je teniser.

us-open-2018-naomi-osaka-wins-final-vs-serena-williams

Đoković nije htio da se upušta u polemiku oko navoda da se različiti standardni primijenjuju za muškarce u odnosu na žene.

novak-djokovic-1012557

"Serena inspiriše sve, posvećena je sportu... Ipak, kao što je rekla, Osaka zaslužuju da ima svoj trenetak", zaključio je Novak.

IZBIO SKANDAL NA FINALU US OPENA, SERENA NA STUBU SRAMA, SVI JE PROZIVAJU: Ovo nije smjela napraviti

Ne propustite