NOVI PREDSJEDNIK SRBIJE NOVAK ĐOKOVIĆ?! Ovo su buduća zanimanja velike četvorke! IZNENADIT ĆETE SE KADA VIDITE ČIME ĆE SE BAVITI NADAL

Druga strana sporta
NOVI PREDSJEDNIK SRBIJE NOVAK ĐOKOVIĆ?! Ovo su buduća zanimanja velike četvorke! IZNENADIT ĆETE SE KADA VIDITE ČIME ĆE SE BAVITI NADAL
.

Britanska novinarka Keterin An Vitaker imala je zanimljivu konstataciju kada je u pitanju buduće zanimanje najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, te je ispalila da će Nole biti - političar!

n2

Novak Đoković od 22 sata igra finale US Opena protiv Huana Martina Del Potra i pokušaće da dostigne svog idola Pita Samprasa po broju osvojenih Gren Slem titula. Nole je već ispisao istoriju tenisa, a poznata britanska novinarka vidi ga u budućnosti vidi kao političara.

DRAMA NA KOSOVU, BLOKIRAN PUT KA BANJAMA: Okupljeni nose transparente 'Vučiću, NEĆEŠ PROĆI'! (VIDEO)

nn1

Vitaker, koja je takođe prezenter i komentator, poznata je kao teniski stručnjak i radila je za poznate medijske kuće, Eurosport, Amazon, BBC, BeIN, IMG.

 

Takođe vodi poznati podkast "The tennis podcast" i u novom izdanju govorila je o velikoj četvorci i o tome šta će ko postati poslIJe završene karijere.

 

"Nadal je neko za koga najviše brinem", rekla je Vitaker i zapitala se:

 

"Rodžer Federer će biti izvršni direktor neke kompanije, Đoković političar, Marej će biti trener ili analitačar. Ali, šta će Nadal raditi? Pecati? Naravno da on sigurno ima hobije i zanimanja, ali šta će ga okupirati svakog dana?", rekla je Vitaker što je pomalo šokiralo teniski svijet. 

Novak je prije nekoliko godina poručio da nije zainteresovan za to da postane političar.

"Želim da pomognem svojoj zemlji na mnogo načina, ali ne kao političar", rekao je Novak.

NAKON BLOKADA KOD SELA BANJE, OGLASIO SE THACI: Poslao jasnu poruku svima koji su se pobunili Vučićevoj posjeti!

Ne propustite