MED I SODA BIKARBONA: Ovaj lijek uništava i NAJOPASNIJE BOLESTI samo ako se koristi na ovaj način

Zdrav život
MED I SODA BIKARBONA: Ovaj lijek uništava i NAJOPASNIJE BOLESTI samo ako se koristi na ovaj način
.

Miješanje sode bikarbone s javorovim sirupom ili medom se možda čini bizarnom idejom, ali se vjeruje da se stanice raka hrane šećerom.
Međutim, naučnici su nakon 60 godina shvatili da su sva istraživanja bazirali na pogrešnoj pretpostavci.

s4

Poznato je da je rafinirani bijeli šećer visokokalorična, a nutritivno slabo vrijedna namirnica. Usto je i industrijski visokoprerađena, što znači da se u procesu proizvodnje nerijetko koriste kemikalije. 

STOMAK OTKRIVA KOLIKO ĆETE DUGO ŽIVJETI: Evo šta morate provjeriti!

s2

Previše šećera i kod zdravih ljudi povećava izglede za razvoj dijabetesa. Brzinu kojom glukoza iz namirnice dolazi u krv nazivamo glikemijskim indeksom (GI). Što je GI neke namirnice veći, apsorpcija glukoze je brža pa je ta namirnica nepogodnija za dijabetičare, no najčešće i manje preporučljiva za zdravu populaciju. 

Ideja o miješanju sode bikarbone sa javorovim sirupom ili medom čini se bizarnom jer se stanice raka hrane šećerom. Ali ovdje šećer djeluje drugačije.

s3

Stanice raka ne uspjevaju iskoristiti šećer za rast jer ih soda bikarbona neutrališe. Javorov sirup ili med ide prema stanicama raka (koje troše 15 puta više glukoze nego zdrave stanice), a uz pomoć sirupa soda ulazi u stanice raka.

s1

Priprema: Pomiješajte dio sode bikarbone sa tri dijela javorova sirupa ili meda. Zagrijte i miješajte na vrlo laganoj vatri deset minuta. Uzimajte tri kašičice na dan, mjesec dana. Tokom ove terapije treba izbjegavati meso, šećer i bijelo brašno.

Dovoljno je konzumirati tri kafene kašičice na dan tokom mjesec dana i biti će mnogo bolje.

Nije mogao da ustane iz kreveta od bolova: Oporavio kosti i zglobove za 10 dana SAMO JEDNOM NAMIRNICOM!

Ne propustite