Ovo će učiniti vaš život lakšim: Čudni trikovi bez kojih ni jedna djevojka ne može da živi

Praktična žena
Ovo će učiniti vaš život lakšim: Čudni trikovi bez kojih ni jedna djevojka ne može da živi
.

Svi bismo željeli da se bavimo odjećom i nezgodama sa njom. Internet je pun apsurdnih, ali iznenađujuće uspješnih trikova u modnom životu.

Pokušali smo na 12 neočekivanih modnih trikova i mogu vas uvjeriti da će vam ovo sigurno učiniti vaš život lakšim!

12. Sakrij trake od grudnjaka kopčom za papir.

1

Ako ste kupili otvorenu odijelu za ramena, ali nemate niti bez remena, nemojte žuriti u najbližu trgovinu donjeg rublja. Uzmi kopču za papir, umetnite jedan remen na jedan kraj i drugi na drugoj strani. S ovim jednostavnim savjetom, možete pretvoriti bilo koji grudnjak u racerback u nekoliko sekundi!

11. Sakrijte donje rublje

2

Prikazivanje linija može uništiti i najsavršeniju odjeću. Da biste postigli glatki i bešavni izgled, pokušajte upotrijebiti posebno oblikovanu oblogu koja ne samo da sprječava prikazivanje donjeg rublja, nego i naglašava vaše najbolje značajke. Posebne gaćice bez strapljenja mogu biti dobar izbor za žene koje se žele potpuno riješiti pletiva, ali nisu spremne za komandu.

10. Brijanje džempera da biste dobili osloboditi od loptice.

3

Da bi vaš starinski pulover izgledao potpuno novo, uzmite oštricu britve (preporučujemo da ga upotrijebite za dlake na licu), a nježno nježno trljate džemperom kako biste uklonili svu. Ali ne zaboravite biti oprezni i izbjegavajte razbijanje svoje odjeće!

9. Stavite sodu u tenisice.

4

Ako se neprestano boriš s mirisom cipela, ovaj će vam trik pomoći da brzo i gotovo besplatno riješite taj problem. Uzmite soda za pečenje, umotajte u mali komad tkanine i stavite ga u svoje cipele preko noći. Također možete posipati malu količinu sode za pečenje unutar vaših cipela, ali imajte na umu da ne možete staviti soda za pečenje ravno u cipele od kože ili suknje jer će ih učiniti krhkim.

8. Koristite plastičnu slamku kako biste spriječili čvorove za nakit.

 

5

Untangling vaše ogrlice može biti vrlo stresan i dugotrajan projekt. Ali ako koristite ovaj jednostavan hack, vaš život će postati lakši kada putujete. Sve što trebate učiniti je uzeti plastičnu slamku, slomiti lancu na ogrlicu, gurnuti je kroz slamku i reclosirati. Duljinu slame možete prilagoditi rezanjem.

7. Uklonite gumu s odjeće.

6

Ne dopustite da guma uništi vašu savršenu odjeću! Samo uzmite ledenu kocku, ohladite gumu, a zatim ga otpustite maslacem nožem. Ovaj trik radi savršeno jer guma brzo reagira na promjene temperature. Zapamtite da ne biste trebali pokušati ostrugati ili ga ukloniti jer će stvari biti gore!

6. Očistite srebrni nakit s ketchupom.

 

7

Znamo da može zvučati ludo, ali ovaj hack stvarno radi. Iscijedite ketchup na meko trg platna, utrljajte ga u srebrni nakit, a zatim uklonite ketchup. Vaš će nakit zasjatiti više nego ikad!

5. Zaštitite šešir od prijenosa šminke.

 

8

Ovaj hack će biti prikladan za ljubitelje šešira. Da biste izbjegli rušenje šešira sa šminke s čela, uzmite ljepilo i zalijepite ga na stražnji dio šešira. Ovaj jednostavan trik sprečava prljavštinu tkanine i pomaže izbjeći neugodne tragove šešira na čelu.

4. Koristite vrpcu kako biste održali grudnjak na mjestu.

9

Dvostrana traka će spasiti dan kad nemate prikladan grudnjak koji se nosi ispod tenkova. Stavite komad trake na grudnjak na leđima, a zatim pritisnite odjeću na remen. Također možete staviti ga na stranu grudi kako bi održali grudnjak na mjestu u slučaju da je malo širok za vas.

3. Napravite vodootpornu obuću s pčelinjim vosakom.


Ako ste stalno uznemireni mokrim cipelama, ovaj hack će vas spasiti. Uzmi sasvim suhe cipele platnu, utrljajte pčelinji vosak u njih, a zatim upotrijebite sušilo za kosu da biste je radili u cipelama. Imajte na umu da će depilacija spriječiti i disanje od cipela, stoga ih nemojte trošiti vrućim vremenom.

2. Zamrzite svoje uske cipele kako bi ih se protezale.

 

10

Kako bi se protezale vaše zategnute cipele, sve što trebate učiniti je popuniti vrećice ziplocka vodom, iscijediti sav zrak i zapečati ih. Zatim stavite ove torbe u svoje cipele, stavite ih u zamrzivač i pričekajte da se voda potpuno zamrzne. Sada stavite na cipele kako biste provjerili uklapanje, i ponovite postupak ako je potrebno.

1. Nanesite lak za nokte kako biste izbjegli zelene oznake iz prstena.

 

11

Prsten može okrenuti prst zelenim zbog kemijske reakcije između kiselina i drugih tvari na vašoj koži i metalu prstena. Obično se događa s prstenima načinjenim od bakra, ali neki drugi metali također mogu biti skloni takvoj reakciji. Da biste spriječili gubitak boje kože, nanesite tanki sloj čiste lak za nokte. To će stvoriti prepreku, a metal neće pretvoriti prst u zelenu boju.

Ne propustite