KAŽI MU OVO I POLUDJET ĆE ZA TOBOM: Rečenice na koje će svaki muškarac pasti kao pokošen

E buraz
KAŽI MU OVO I POLUDJET ĆE ZA TOBOM: Rečenice na koje će svaki muškarac pasti kao pokošen
.

Bilo da ste tek uplovili u vezu, ili ste već udate, postoje neke stvari koje su svima potrebne, bez obzira na ljubavni staž- potreba čovjeka da se ojseća voljeno.

Ne treba to samo ženama, već i jačem polu. Donosimo vam šest stvari koje im možete reći, a zbog kojih će vas odmah zavoljeti.

“Izgledaš sjajno”

1

I muškarci su, baš kao i žene, nesigurni. Bez obzira da li to pokazuje ili ne, često se pita da li mu majica bolje stoje uvučena u farmerke ili opuštena, ili da li mu je stomak preveliki. Kompliment koji vam predlažemo je naročito dobar ukoliko je skoro krenuo u teretanu – time ćete ga podstaći da još intenzivnije radi na sebi.

“Obožavam tvoj…(dio tijela po želji)

2

Ponekad je određenost poželjna. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voljeli da im pohvalite, ali možete i improvizovati – u svakom slučaju, kompliment će mu prijati.

“Obožavam kad uradiš…” (dovršite sami)

3

Od ovog komplimenta ćete se i vi okoristiti. Muškarci, po tradicionalnoj podijeli uloga, treba da iniciraju stvari, ali sigurno će mu prijati ako vi povremeno preuzmete uzde. Uostalom, ukoliko mu napomenete koliko volite kada vas češka po leđima, sigurno će to češće raditi.

“Ona žena te je odmjerila”

4

Od ovoga će mu samopouzdanje otići u nebesa. Međutim, pored toga ćete mu pokazati i da niste naporna i ljubomorna devojka, već samopouzdana žena koja zna da on neće tako lako odlutati od vas.

“Upravu si”

5

Svi volimo da budemo u pravu, i to važi i za muškarce. Uostalom, nekada zaista i jesu u pravu. Lepo je skrenuti mu pažnju na takve stvari – on će se osećati bolje a vi ćete pokazati da ste razumno biće koje ume da civilizovano porazgovara.

“Možeš li da mi odvrneš ovo?”

6

Muškarci vole da budu muževni. Kada pomažu ženama oko sitnica, osećaju se kao mačo frajeri i džentlmeni. Zato ga ponekada, čak i kada vam ne treba njegova pomoć, zamolite da vam uskoči.

NASTAVITE ČITATI...

14 brutalno iskrenih odgovora muškaraca na nepristojna pitanja koja bi sve žene postavile da smiju

I kada žene čuju neke muškarce kada pričaju iz svog iskustva, i dalje imaju neka pitanja. Žene su veoma radoznale po pitanju mnogih stvari kada je suprotni pol u pitanju, ali neka pitanja jednostavno ne možemo tek tako postaviti. Pogledajte ovih 14 odgovara na pitanja koje žene najčešće zanimaju.

1. Pitanje: Da li možete spavati na stomaku, ili možda levitirate i budite se sa masnicama ujutru?

1

Odgovor: Ko god je postavio ovo pitanje, ima veoma bujnu maštu i slikovito zamišlja stvari. Probudite se sa masnicama, koliko vi mislite da je to moćan organ?
2. Pitanje: Kakav je osjećaj hodati sa dva mekana privjeska koja vise između nogu? Da li oni stvarno udaraju u butine kao klatno?

2

Odgovor: Sve zavisi od osobe do osobe. To je kao da pitate nekoga da li se navikao da ima jezik, to je još jedan dio tijela kao i bilo koji drugi.
3. Pitanje: Možete li mokriti dok imate erekciju?

3

Odgovor: Moguće je, ali je neugodno. Mokrenje u ovoj situaciji je užasno jer se urin razleće svuda. Ovo je jedna od situacija kada muškarci odaberu da sjede na WC šolji.
4. Pitanje: Je li moguće mokriti, a ne koristiti ruke uopšte?

4

Odgovor: Ovo je ekvivalent pitanju da li djevojke mogu mokriti stojeći. Naravno da je moguće, ali ko bi rizikovao da napravi haos. Sve je stvar praktičnosti.
5. Pitanje: Kako preživljavate sa tako dosadnim donjim vešom?

5

Odgovor: To je isto kao da neko kaže da sve žene moraju nositi donji veš od svile sa čipkom. Ljude jednodstavno nije toliko briga za donji veš.
6. Pitanje: Je li moguće kontrolisati erekciju?

6

Odgovor: Kao da već nije dovoljno neprijatno, mladići od 13. do 21. godine se moraju suočiti sa erekcijama koje je nemoguće kontrolisati. S godinama muškarci uspiju da prepoznaju kada će do erekcije doći, pa to pomogne, ponekad.
7. Pitanje: Kakav je osjećaj platiti toliko malo novca frizeru i uvijek imati dobru frizuru?

7

Odgovor: Žene u prosjeku mnogo više novca troše od muškaraca na frizure. Misterija je kako žene uopšte uspjevaju lijepo da izgledaju, a da same nisu ponijele makaze i isjekle kosu.
8. Pitanje: Da li je fraktura muškog polnog organa u erekciji moguća?

8

Odgovor: Prelom muškog polnog organa je zaista moguć, ali se veoma rijetko dešava. Prema zdravstvenim stručnjacima, ova vrsta preloma može se dogoditi tokom odnosa što dovodi do ozbiljnih otoka i modrica. Budite oprezni!
9. Pitanje: Kada se kupate ili tuširate, da li uvijek imate erekciju?

9

Odgovor: Ovo je fer pitanje jer voda djeluje stimulišuće na muškarce, a žene vjerovatno ne misle o kupatilu kao o atraktivnom mjestu. Muškarci se tuširaju kraće od žena, stoga vjerovatno sve zavisi od muškarca do muškarca.
10. Pitanje: Da li vaša "stvarčica" uranja u vodu kada ste na WC šolji?

10

Odgovor: Da je ovo čest problem, zar ne mislite da bi šolje bile dizajnirane tako da se ovo ne dešava? I jesu tako dizajnirane, ovo se veoma rijetko dešava, a kada se desi, i nije baš prijatno.
11. Pitanje: Šta je bolnije, udarac u međunožje ili porođaj?

11

Odgovor: Ovo je pitanje od milion dolara. I niko ne zna odgovor na njega jer kako bi neko mogao da zna kada nije iskusio oba?!
12. Pitanje: Kakav je osjećaj imati bradu?

12

Odgovor: Neke žene vole bradu, dok druge ne mogu ni da je pogledaju. To je nešto što žene nikada neće iskusiti, te ovo pitanje ima smisla. Srećom, žene moraju voditi računa o uklanjanju dlačica i sa ovog dijela tijela.
13. Pitanje: Kakav je osjećaj jesti šta god vam padne na pamet, a imati metabolizam kao grčki bog?

13

Odgovor: Istina je, dobijanje na kilažu nema veze sa polom. To se može zaključiti iz primjera pivskih stomaka koje možemo vidjeti nezavisno od godina.
14. Pitanje: Koja je najveća zabluda koju žene imaju kada je u pitanju život jednog muškarca?

14

Odgovor: Najveća laž u koju žene vjeruju vezana je za emocije muškarca. Studija koju je sproveo "Mindlab" dokazala je da muškarci imaju istu količinu emocija kao i žene, ponekada čak i intenzivnije. Problem je u tome što društvene norme natjeraju muškarce od malih nogu da suzbijaju svoja osjećanja.

Ne propustite