ŽENA KOJA IMA 74 GODINE SPASILA JE SEBI ŽIVOT: Na svoje bolne zglobove nanosila je smjesu koja je IZLIJEČILA

Porodica i zdravlje
ŽENA KOJA IMA 74 GODINE SPASILA JE SEBI ŽIVOT: Na svoje bolne zglobove nanosila je smjesu koja je IZLIJEČILA
.

Ovaj lijek koji je ona svakodnevno koristila može da pomogne osoba koje imaju probleme sa artritisom, osteoartritisom zatim bolovima u leđima.

Ako imate osjećaj nekog pritiska u vašim nogama kao da vas nešto teško vuče nazad ili ako imate bolove u zglobovima i leđima onda vam za to nisu potrebni samo skupi gelovi i masti da bi ih riješili.

zglobovi2

Otkrivamo vam recept kako da riješite ove bolove sami:

Potrebno vam je: 
- 300ml alkohola, 10 tableta aspirina ili andola od 300 mg i 100 ml povidon joda.  

Sve ovo možete sami da kupite u najbližoj apoteci, a povidon jod vam je vjerovatno poznat i od prije jer je on  jako poznat kao germicid koji ima širok spektar djelovanja protiv bakterija, gljivica i virusa a zatim i protozoa i spora.

zglobovi1

Nakon što ste nabavili sve ove sastojke koji su vam potrebni možete da počnete polahko sa pripremom. Alkohol možete da pomiješate sa jodom nakon čega mu trebate dodati tabletice aspirina koje ste prethodno izmrvili.

aspirin2

Ovu smjesu je bitno da izmiješate i ostavite da odstoji 21 dan na mjestu koje je tamno. Nakon toga možete da počnete sa primjenom a ne smijete da ga pijete nego samo da ga utrljavate na mjesto gdje imate jake bolove.

zglobovi

Prije korištenja konsultujte se sa svojim liječnikom. 

 

Ne propustite