PJEVAČICA NEĆE DA ODE SINU U ZATVOR: Poslala mu je paket, ali ovo niko nije znao

Show
PJEVAČICA NEĆE DA ODE SINU U ZATVOR: Poslala mu je paket, ali ovo niko nije znao
.

Poznata pjevačica Snežana Đurišić nema namjeru da posjeti sina Marka Gvozdenovića, koji je u pritvoru zbog prijetnji majci i sumnje da je izvršio pljačku. Ali, i pored toga, pjevačica mu je poslala paket s garderobom i drugim neophodnim stvarima.

c5
Iako sa svojim nasljednikom već duže vrijeme nije u dobrim odnosima, zbog čega s njim ne želi nikakav kontakt, folk zvijezda ipak i dalje ima potrebu da mu pomogne.

c1

Javnost je bila šokirana kada se početkom avgusta saznalo da je Gvozdenović priveden jer je slao prijeteće poruke majci, pa su mnogi pomislili da Snežana nikako neće da pređe preko tako ozbiljnih stvari.

c

"Snežana ne gubi nadu da će se Marko opametiti i vratiti se na pravi put. Ona jeste razočarana zbog svega što radi posljednjih godina, ali će mu pomoći da ponovo postane odgovorna osoba koja je posvećena porodici. Čim mu je određen pritvor do 30 dana, pozvala je bliskog prijatelja i zamolila ga da njenom sinu odnese paket s garderobom i još nekim sitnicama koje će mu biti potrebne. Snežana nema namjeru da ga posjeti u zatvoru jer je jako povrijeđena, ipak joj je on prijetio, što je teško podnijela. Ali to ne znači da će mu okrenuti leđa. Učiniće sve što bude mogla da ga urazumi", kaže naš izvor blizak Đurišićki.

c6

Podsjetimo, početkom avgusta Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Marku Gvozdenoviću, koji se sumnjiči za pljačku jedne kuće u Jajincima. Portparol suda Irina Kovačević precizirala je da je pritvor sinu folk pjevačice određen zbog opasnosti od bjekstva i bojazni da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti izvršenje krivičnog djela. Prema podacima policije, Gvozdenović se tereti da je 28. jula u Jajincima opljačkao jednu kuću, iz koje je navodno odnio zlatni i srebrni nakit, a zbog sličnog incidenta već je osuđivan na uslovnu kaznu. Takođe ga je i majka prijavila za ugrožavanje njene bezbjednosti.

Buran život

c2
Pijan izazvao udes u kojem je preminula djevojka

Marko je 2001. u pijanom stanju izazvao udes u kojem je preminula njegova tadašnja djevojka Jelena Paunović. Poslije dugog sudskog procesa on je osuđen na četiri i po godine zatvora, a tek prije nekoliko mjeseci je za Kurir ispričao kako je došlo do saobraćajne nesreće.

c
"U kolima se, dok sam vozio, dešavalo nešto neprimjereno i ja sam u jednom trenutku izgubio kontrolu i udario u banderu. To neprimjereno ponašanje može da bude i nešto lijepo. Možda smo se u tom trenutku i poljubili ili nešto drugo. Nije lijepo da sada o tome govorim. Dugo sam ležao u bolnici, imao sam 17 operacija, pola stomaka nemam, ljekari su mi jedva spasli nogu. Poslije oporavka bio sam u zatvoru", rekao je tada Marko.

sn

Po izlasku s robije nastavio je s problematičnim ponašanjem. Nekoliko puta supruga Đurđa ga prijavljivala za porodično nasilje, izazvao je još dva udesa bez većih posljedica, a prošle godine odrekao se svoje majke preko novina.

Ne propustite