IMA TOLIKU ZADNJICU DA NE MOŽE SJESTI U AVIONSKO SJEDIŠTE: Od 25 godine je ovisna o ESTETSKOJ HIRURGIJI, njene slike će vas ostaviti BEZ TEKSTA

Kiosk
IMA TOLIKU ZADNJICU DA NE MOŽE SJESTI U AVIONSKO SJEDIŠTE: Od 25 godine je ovisna o ESTETSKOJ HIRURGIJI, njene slike će vas ostaviti BEZ TEKSTA
.

Ona se zove Aimi Venes i od 25. godine pokušava da stvori idealno tijelo.

Godinama aktivno pokušava da sebe pretvori u fiktivan lik Čudesne žene i sa 25 godina je prvi put ubrizgala botoks.

U to vrijeme radila je kao plesačica i htjela je, kako kaže da obnovi mladalački izgled.

Uvijek je bila fascinirana Barbikama, ali posebno Čudesnom ženom i njenim savršenim oblinama, te se nije zaustavljala na botoksu.

aimi
U više navrata povećavala je grudi i usne, sređivala je nos i očne kapke, jagodice, kao i podočnjake, a u sebe je ubrizgavala i hormone za rast. Ukupno, do sada je dala oko 100.000 funti hirurzima.

Nedavno je imala drugu operaciju podizanja zadnjice, ali već planira novu. 

aimi1
''Ne brine me vjerovatnoća da umrem na operacionom stolu od tolikih operacija! Pa može i sutra da me udari autobus. Život je kratak, a ja želim savršenstvo'' - kaže ona.

aimian

Kaže i da ne planira da prestane sa operacijama dok je živa.

''Ne vidim svoju budućnost bez skalpela. Uostalom, kako starite, više vam korekcija treba'' - kaže ona, dodajući da joj je zadnjica već toliko velika da ne može da sjedne u avionsko sjedište, a i ljekari je upozoravaju da je rizično da nastavlja dalje.

aimiii

 

Ne propustite