Odlična prilika za posao: Odseli na grčki otok i evo šta treba da radiš

Aktuelno
Odlična prilika za posao: Odseli na grčki otok i evo šta treba da radiš
.

Za one koji vole mačake, ova vijest će ihoduševiti. Naime, organizacija koja vodi brigu o životinjama objavila zanimljiv Facebook oglas - traži se njegovateljica ili njegovatelj čak 55 maca. Jedini uvjet? Moraš ih obožavati!

Ako ti se selidba na prekrasan otok okružen tirkiznim morem, u mir i tišinu prirode i briga o životinjama čini kao idealan, ali nerealan posao, varaš se. Takvo zanimanje stvarno postoji, a glavna odgovorna za ponudu ovog posla je organizacija "God's Little People Cat Rescue". Radi se o organizaciji koja spašava mačke, a smještena je na divnom grčkom otoku Syros. 


Potencijalni novi zaposlenik mora ispunjavati sljedeće obaveze (jao, baš mu je teško): morat će maziti, hraniti i brinuti se o životinjama, a za uzvrat će dobiti besplatni smještaj, hranu, vodu, struju i naravno - plaću. Ako ovaj oglas sam po sebi već nije dovoljno privlačan, dobit ćeš i  pogled koji se ne može kupiti - pogled na Egejsko more i vrtove. Uvjeti koje budući njegovatelj maca mora zadovoljiti su vozačko iskustvo te velika ljubav prema životinjama. 


Zato je organizacija na Facebooku dodatno pojasnila kako se radi o prvotno volonterskom, te nakon 3 tjedna (probnog roka?) plaćenom poslu. Poslodavci se, jasno, žele osigurati da se radi o pravom entuzijastu, zaljubljeniku u život i životinje čiji motiv nisu isključivo novac i lagan posao. Nakon početnog volontiranja potpisuje su ugovor na najmanje 6 mjeseci, a svi zainteresirani se mogu prijaviti i to do kraja kolovoza na Facebook oglas. 

 

Ne propustite