KADA SU POGLEDALI DOLE REKLI SU MU DA SE OBUČE ILI DA ODE: Kada vidite donji dio slike sve će vam biti jasno

Kiosk
KADA SU POGLEDALI DOLE REKLI SU MU DA SE OBUČE ILI DA ODE: Kada vidite donji dio slike sve će vam biti jasno
.

Chris Donohoe iz Amerike tvrdi da je izbačen s bazena u Las Vegasu jer su njegove kupaće gaće bile "previše gay". Chris je partijao u subotu u klubu Encore Beach Club kad su mu prišli zaštitari.

U tom trenu nosio je žute gaćice s potpisom Mr Tusk čija je cijena 98 dolara (oko 160 KM),  a zaštitari su mu rekli da se obuče ili da ode. 

"Natjerali su me da odem s bazena jer sam nosio gaćice koje nisu 'u skladu s brendom koji je organizirao zabavu na bazenu. Drugim riječima, izbačen sam jer sam gay muškarac koji je nosio kupaći kostim koji je bio malo previše gay za Beach Club Encore Las Vegas", napisao je na Facebooku.

Na internetskim stranicama kluba stoji: "Obucite se da impresionirate, bez široke odjeće ili kratkih hlačica. Odjeća za bazen je potrebna da biste ušli."

Pod odjećom za bazen jasno misle kupaće kostime i gaćice, koje je Donohue i nosio.

 

"Nisam imao pojma da me neko može tako posramiti i poniziti. Nisam se godinama tako osjećao", rekao je za Yahoo Lifestyle.

"Deset minuta prije nego što su me izbacili, pored mene su prošla dva muškarca koja su pokazivala prstom na mene i smijala se. Pustio sam da to prođe, navikao sam na takve stvari već. Mislio sam da nije bitno. Deset minuta kasnije izbačen sam s bazena, a jedan zaštitar mi je rekao: 'Boli me briga što nosiš, drugi su se žalili'", ispričao je.

gace1

Kad im je Donohue rekao da ga tjeraju samo zato što je gay, odgovorili su mu da to "nema veze s njegovim seksualnim preferencijama". 

No, ovo nije sve, donosimo vam još nekoliko fotografija muškaraca koji su se odlučili za zanimljive modne kombinacije.

Pogledajte do kraja obavezno. 

man1

man2

man3

man4

man5

man6

man8

man9

man10

man11

man12

man13

man15

man16

 

man17

 

man18

 

man19

 

man20

 

 

Ne propustite