MAJKA BESKUĆNIK SA DJECOM SPAVA U POLICIJSKOJ STANICI: A zbog ove slike joj govore da NIJE TOLIKO SIROMAŠNA

Kiosk
MAJKA BESKUĆNIK SA DJECOM SPAVA U POLICIJSKOJ STANICI: A zbog ove slike joj govore da NIJE TOLIKO SIROMAŠNA
.

Sa sedmoro djece godinu živi kao beskućnik, ostala je bez krova nad glavom kada je ostala bez novca za kiriju. Margaret Cash (28) iz Dablina se snalazi kako zna, a nedavno je sa djecom provela noć policijskoj stanici. I to je nekima zasmetalo.

Dok su njena djeca spavala, Margaret je vodila računa da im se nešto ne dogodi, posmatrala ih je i pitala se kako im se ovako nešto desilo.

djeca1

Fotografija njene djece na stolicama u stanici pojavila se na društvenim mrežama. Mnogi su apelovali na vlasti u Dablinu da pomognu majci.

djeca
Međutim, posmatrajući njenu stranicu na Facebooku neki su zapazili "sporne slike", poput fotografije kutije pune alkoholonih pića, pa su odmah prigovorili Margaret da nije "toliko siromašna". Zbog slike piva poručuju ju joj i da je partijanje nje stil života.

spornaslika
Odgovorila im je: "Ne bih željela da se ovo dogodi ni najgorem neprijatelju. Nemam gdje da živim i moram da se nosim sa tim", kazala je Margaret i dodala:

"Mnogo je loših ljudi koji misle da znaju sve, a ni ne znaju me, ne znaju ništa o meni. Sude mi, a da ni ne znaju kako je biti u ovoj situaciji. A sve zbog nekoliko piva. Znači, kada si beskućnik, ne smiješ da piješ pivo. To je baš glupo, kutija košta 16 funti", poručila je.

maaaa

Bezbjednost djece je na prvom mjestu, kao i briga o njima. Taj problem treba prvo riješiti, pa tek onda krenuti sa kritikama mame, ako ima osnova za to.

ma

Ne propustite