SINANOV SIN IZAŠAO IZ ZATVORA: Pjevačeva udovica ŽIVI U STRAHU zbog njega, A ON IMA SAMO JEDAN CILJ!

Show
SINANOV SIN  IZAŠAO IZ ZATVORA: Pjevačeva udovica ŽIVI U STRAHU zbog njega, A ON IMA SAMO JEDAN CILJ!
.

Udovica legendarnog pjevača Sinana Sakića, Sabina Sakić, navodno preživljava pakao zbog pevačevog sina Rašida Sakića koji želi da joj oduzme svu imovinu.

Naime, Rašid je poslije odsluženja kazne zbog ubistva iz zatvora izašao u aprilu, a nakon pjevačeve smrti navodno prijeti i uznemirava maćehu kako bi joj uzeo sav novac, tvrdi izvor blizak porodici Sakić.

sinan-sakic-sabina-facebook

Sabina nije htejla da prijavi Rašida, ali kako se o prijetnjama pričalo, policija je Sinanovu udovicu pozvala na razgovor, nakon što je ispričala šta se desilo rekli su joj da će ga posmatrati.

''Problemi s njim traju čitav život jer je oduvek bio problematičan i sklon nasilju. Sinan je zbog njega dolazio u brojne neprijatne situacije, zbog čega je često tražio utehu u alkoholu. Mnogo puta mu je govorio da se smiri, ali ništa nije vrijedilo'' - otkriva izvor Kurira i dodaje:

sinan-sabina

''Sinan je na Sabinu prepisao svu pokretnu i nepokretnu imovinu, pa čak i stanove svoje djece. Dok je bio živ, svima je obezbijedio krov nad glavom, a kako bi spriječio nasljednike da prodaju nekretnine i tako ostanu na ulici, što se često dešava sa sinovima i kćerkama imućnih roditelja, sve je prenio na ženino ime '',  kaže i zvor i objašnajva da je Sabina veoma uznemirena zbog Sinanove smrti, a situacija sa Rašidom joj je kao so na ranu.

sabina-i-sinan-sakic

''Sabina, koja je Rašidu davala šakom i kapom, nije zaslužila da joj on radi takve grozne stvari. Treći dan poslije smrti tražio joj je 10.000 eura, iako zna da su se Sakići zadužili na više strana zbog pjevačevog liječenja i da ona vraća dugove. Rašida to ne zanima, pa joj stalno upada u kuću i vrijeđa je'' - objašnjava izvor i dodaje da je i Sinan imao problem sa Rašidom upravo zbog novca.

sinan-sabina1

''Kolegama se žalio da njegov sin ne zaslužuje da mu kaže "zdravo", a kamoli nešto drugo. Ne samo zato što je nezahvalan, već zato što je nasilan prema njima i stalno ih pljačka. Više puta ga je povrijeđivao na razne načine, a on to nije zaslužio'' - kaže izvor.

''Za rođendan joj je poslao poruku da će se useliti u kuću u Loznici, kao i da će joj oteti atelje u kom slika. Ona je očajna i živi u strahu, ali ipak se nada da će se Rašid urazumiti ''- zaključuje izvor.

sabina-i-sinan-facebook-1000x0-e1527839293142

Ne propustite