NUDE POSAO I SNOVA, ALI I DOBRU PLATU: Da li biste živjeli i ovdje i radili samo JEDNU STVAR

Zanimljivosti
NUDE POSAO I SNOVA, ALI I DOBRU PLATU: Da li biste živjeli i ovdje  i radili samo JEDNU STVAR
.

Svi oni koji vole mačke, mogli bi da razmisle o prijavi za posao koju je postavilo "svetlište", kako sebe nazivaju, koja se brine o ovim životinjama.

"God’s Little People Cat Rescue" traže nekog ko bi im pomogao o brizi 55 mačaka na prelepom grčkom ostrvu Siros. I kao da ova prilika maženja sa krznenim životinjama nije dovoljna, uz posao takođe dolazi i potpuno plaćeni boravak sa privatnom baštom, i naravno platom.


Par koji trenutno vodi "svetilište za mačke" odlučio se da krene dalje i ponudili su nekome ko bi prihvatio posao za 360 eura mesečno za polovinu klasičnog radnog vremena.

Bilo bi to dugoročno zaposlenje, za koji je potrebno najmanje šest mjeseci rada, kao i volonterski period na početku.


 
Oglas je izazvao uzbuđenje među ljubiteljima mačaka, a mnogi su komentarisali da je to njihova "ideja kako zamišljaju raj".
Džoan Bovel, koja je poreklom iz Danske, upravlja "svetilištem" od 2010. godine kada su se ona i njen suprug preselili na ostrvo iz zdravstvenih razloga.

''Plaćena ponuda za posao sa mačkama! (Ovo je istina i NIJE šala - prijatelji, molim vas slobodno potvrdite!) ''- napisala je na zvaničnoj stranici "svetilišta" na Fejsbuku.

Dalje piše da traži nekoga ko ni mogao da preuzme svakodnevno trčanje za mačkama.


 

''Bez sumnje ćete biti najbolji ukoliko ste osoba koja cijeni prirodu i voli mir - i odmorićete se u sopstvenoj kompaniji. Uostalom, nikada se nećete osjećati usamljeno u društvu mačaka i od vas će se očekivati da živite sa malim brojem mačaka u vašoj kući.''

Džoan je dodala da je posao pogodan za nekoga ko ima 45 godina, koji je "odgovoran, pouzdan, pošten, i sa zlatnim srcem".

ostvo

Ne propustite