ZGODNA GLUMICA POKAZALA VJEŽBU ZBOG KOJE JE NJENO TIJELO SAVRŠENO: Kako ovo ranije nismo znale!

Praktična žena
ZGODNA GLUMICA POKAZALA VJEŽBU ZBOG KOJE JE NJENO TIJELO SAVRŠENO: Kako ovo ranije nismo znale!
.

Popularna holivudska glumica svakako je dokaz da godinama možemo da stanemo na put, jer je ona i u 52. godini savršeno zgodna i fit.

aa

U više navrata pričala je da su za to zaslužni zdrava ishrana i redovno vježbanje, a svoje fitnes rutine često objavljuje i na Instagram profilu.

hall

Tako je tamo podijelila kratku, ali efektnu vježbu koju često praktikuje i to u udobnosti svog doma.

Za ovu vježbu potrebni su vam samo dobra volja i dva kartonska tanjira.

dva

"Danas je dan za zabavu'. Pokazaću vam jednu vježbu koju možete da radite kod kuće. Ako nemate luksuzne slajder diskove - nisu vam ni potrebni. Poslužiće i dva kartonska tanjira", rekla je Hale Beri na početku videa, a zatim se "bacila" na vježbanje.

Holivudska diva je ovu vježbu nazvala "slide runners", a izvodi se tako da svakim stopalom stanete na jedan papirni tanjir, a dlanove položite na pod, baš kako je Hale prezentovala na fotografiji ispod.

1

32

22

Zatim treba da naizmjenično kližete nogama naprijed-nazad, a ova vježba aktivira trbušne mišiće, ali i oblikuje vaše noge i guzu.
glumica

Vježbu možete da izvedete na parketu, ali i tepihu, pa čak i na travi. Hale je preporučila da uradite tri do pet serije na dan sa po 25 ili 50 ponavljanja.

Ne propustite