GODINAMA SE OBLAČILA KAO DOSADNA GOSPOĐA: A sada je postala MODNA IKONA, čekajte da vidite OVE FOTOGRAFIJE!

Moda i ljepota
GODINAMA SE OBLAČILA KAO DOSADNA GOSPOĐA: A sada je postala MODNA IKONA, čekajte da vidite OVE FOTOGRAFIJE!
.

Nikada niko nije razmišljao o Selin Dion kao o modnoj ikoni, ali dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da shvatite da ona to jeste.

Legendarna pjevačica otvorila je Instagram nalog još prije nekoliko godina, ali se zapravo tek od ovog juna ozbiljno pozabavila istim, a sve kako bi promovisala svoju turneju "Live 2018".

Iz dana u dan ona (ili možda menadžment tim?) objavljuje fotografije na kojima pozira u dizajnerskim kreacijama koje izgledaju kao da su upravo izvađene iz ormara Ane Del Ruso.

a

Selin nije oduvijek bila ovakvo modno osvježenje, premda nikada nećemo zaboraviti 1999. godinu kada je na dodeli Oskara napravila bum noseći sako tako da kopčanje bude na leđima.

Ipak, uglavnom je tokom karijere ove Kanađanke fokus bio na njenom moćnom glasu, ali sve se promijenilo 2016, dakle ne tako davno, kada je prošetala u oversized teget duksu sa motivima iz filma "Titanik" u kome je bila zadužena za muzčku podlogu.

2tsk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rjn01eqv8vyta0zgjjotm5ntbkn2m1ote2zjrmotm0ntq5mta4owiuanblz5gtas0cngcbotab

Taj legendarni trenutak u svetu mode bio je zamisao stlisite Loa Roča, koji takođe radi i sa Zendajom i Arijanom Grande.

"Tokom prvih nekoliko susreta sa Selin brzo sam shvatio da je ona zapravo ljubitelj mode, neko ko stvarno voli odjeću i pomno prati modnu industriju", rekao je on peoškle godine za "InStyle", dodajući da se ona ne plaši da eksperimentiše sa odjećom:

"Mislim da ona zapravo nikada nije imala nikoga ko bi se igrao njenim stilom, na način na koji ja to radim. Kada oblačiš nekog ko je kao Selin, ko se ne plaši, nebo je granica."

Roč za pjevačicu bira kultne brendove poput Kelvin Klajna i Iv Sen Lorana, ali i one nešto novije i modernije kao što su Of Vajt i Sies Marjan, piše magazin Žena.

A ova saradnja, srećom, gotovo uvijek obilježena je na Instagramu, pa možemo do mile volje gledati u sjajan stil muzičke dive, i inspirisati se!

 

Ne propustite