HRVATI PLAČU OD SMIJEHA, ČEKA SE REAKCIJA VUČIĆA: Objavili su sliku, a OPIS ispod nje JE DIGAO SRBIJU NA NOGE!

Kiosk
HRVATI PLAČU OD SMIJEHA, ČEKA SE REAKCIJA VUČIĆA: Objavili su sliku, a OPIS ispod nje JE DIGAO SRBIJU NA NOGE!
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u nedjelju je u Bačkoj Palanci održao govor u kojem je Hrvatsku uporedio sa Hitlerovom Njemačkom, što je izvalo oštre reakcije javnosti.

vucic15

Naime, na dan obilježavanja "Oluje" predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je odajući poštovanje stradalim Srbima na skupu koji je Oluju nazvao pogromom rekao kako je operacija motivirana mržnjom prema Srbima te da jaka Srbija neće više nikada dopustiti nikakve Oluje.

vucic14

Naveo je da se mržnja koja je nastala u prošlosti nastavila i u vrijeme “Oluje”, a ocijenio je “tragičnim” da te mržnje ima i danas.

vucic10

Motiv je važan isto kao zločin jer mržnja ne poznaje vrijeme. Hitler je htio svijet bez Židova, Hrvatska je željela Hrvatsku bez Srba”, smatra srbijanski šef države, rekavši kako “ne zna šta je najveći zločin ako to nije zločin počinjen u ime krvi, nacije i vjere”.

kolinda1

Upravo je ta izjava Aleksandr Vučića izazvala buru reakcija u susjednoj Hrvatskoj, a o istoj se oglasila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović: „Iskreno, to što je rekao srbijanski predsjednik neće promijeniti ni povijest ni sadašnjost. Ne vidim da ćemo se ikada složiti oko prošlosti, ali moramo zajedno raditi u cilju bolje budućnosti za obje strane’, rekla je predsjednica za N1. Osim predsjednice i brojni ministri su odgovorili predsjedniku Srbije.

kolinda2

Robert Pauletić je u vezi ove izjave napravio anagram.

"Anagram tjedna u idućem broju enigmatskog tjednika Kviskoteka", napisao je uz fotografiju anagrama, koji je odmah mnoge nasmijao. 

Evo i zbog čega.

 

 

Ne propustite