DRAMA U CENTRU BEOGRADA! Propao autobus u rupu, putnici se spašavaju - ULICE ZAVORENE

Region
DRAMA U CENTRU BEOGRADA! Propao autobus u rupu, putnici se spašavaju - ULICE ZAVORENE
.

BEOGRAD - Prilikom skretanja iz Ulice gospodara Vučića u Grčića Milenka autobus na liniji 55 propao je kroz asfalt danas oko 15.30 sati, ali srećom niko nije povrijeđen.

u4

Autobus se kretao iz pravca Zvezdare ka Železniku kada je došlo do manje nezgode.

u5


- Pri skretanju, zadnji točkovi autobusa su propali u kolovoz. Vozač je zaustavio vozilo, otvorio vrata i putnici su bez panike izašli napolje. Srećom, niko nije povrijeđen. Nakon toga, vozilo je izvučeno pomoću dizalice i prevezeno za garažu kako bi se provjerilo da li je nastalo neko oštećenje - kaže Drago Tošić iz Konzorcijuma privatnih prevoznika.

u3

Obavljen je uviđaj, a ulice su privremeno zatvorene.

u1

MOŽDA VAS ZANIMA

POTPUNI HAOS U NOVOM SADU: Nemaju struje, nestalo im vode - Velike gužve u saobraćaju

Novi Sad ponovo je uredno snadbjeven vodom, nakon sat vremena od prekida struje.

v2

Do problema u snadbjevanju vodom došlo je usljed nestanka struje u novosadskom naselju Liman oko 15:15 časova zbog čega je bio prekinut rad u fabrici vode.

vvv1

l

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" rekli su za portal 021.rs. da će sistem vodosnadbjevanja početi da se normalizuje kada se struja vrati.

v

U dispecerskom centru Elektrodistribucije Novi Sad potvrdili su da se dogodila havarija i da se očekuje da kvar bude otklonjen poslije 16:30 sati.

v4

Nestanak struje izazvao je i prekid rada semafora na Bulevaru cara Lazara, Bulevaru oslobodenja i drugim ulicama, što je izazvalo gužve u saobraćaju u pojedinim dijelovima grada

v6

kopklkkok

Ne propustite