'IMALA SAM PREKO 140 KILOGRAMA': Sada je smršala, ali MRZI SVOJE TIJELO više nego ikad

Praktična žena
'IMALA SAM PREKO 140 KILOGRAMA': Sada je smršala, ali MRZI SVOJE TIJELO više nego ikad
.

Otišla je na operaciju da bi bila mršavija i uspjela je da skine skoro upola svoje težine. Jedini problem je što sada izgleda užasno i mrzi svoju oklembešenu kožu.

Jessica Valov iz Sijetla imala je veliki problem sa viškom kilograma. Ova mlada žena težila je čitavih 140kg, zbog čega je odlučila da da pravo malo bogatstvo na operaciju za koju je vjerovala da će joj promijeniti život. I, jeste, ali nikako na bolje.

hrana

Nakon zahvata, tokom kojeg su joj ugrađeni "želudačni džepovi" ona je izgubila skoro pola svoje kilaže i to ju je koštalo 46.650 dolara. Za bajpas je morala da da dodatnih 59.940 dolara.

smrsala3

Sada gorko žali zbog ove pogrešne odluke, jer bukvalno ne zna šta da radi sa viškom kože. Ona sada mrzi svoje tijelo, iako nosi odjeću čak devet brojeva manju odjeću.

''Rekla sam svom suprugu da se osjećam kao šar pej. Pogotovo kada ležimo u krevetu predvečer, jer se koža razvuče svuda oko mene'' - rekla je gospođa Valoj.

Njoj je, takođe, krivo što su i njene grudi izgubile na volumenu.

savrsena-dijeta

Ona je, zapravo, cijeli svoj život prekomjerno teška i od kad zna za sebe stalno je na nekim dijetama.

''U mojoj porodici smo se okupljali, uglavnom, oko hrane, zbog čega smo stalno nešto jeli. Tata me je sa 10 godina odveo u teretanu i rekao mi je da neću dobiti laptop ako ne budem smršala. Jela sam krišom'' - rekla je Jessica, koju je tjelesna težina ubrzo onemogućila u mnogim stvarima.

dijeta

Zbog čega se i odlučila za operaciju želudca. Tada je morala na strogu dijetu.

smrsala

''Moja porodica je bila tada tužna, jer često nisam mogla sa njima na večere kada su bile specijalne prilike'', navodi ona.

Nakon ove preskupe operacije, ova žena je shvatila u šta se upustila.

''Vježbala sam u teretani, ali nisam mogla da vidim mišiće od toliko kože. Bilo je svuda, na mojim nogama, rukama, stomaku'' - otkriva Jessica.

Tada je shvatila da mora na još jednu operaciju - onu za odstranjivanje viška kože.

smrsala1

''Vidjela sam da se cijene kreću od 54.000 do 81.000 dolara, što je novac koji ja nemam' - navodi ona.

Tada je njen suprug, koji joj je sve vrijeme najveća podrška, došao na odličnu ideju. Naime, on je predložio da pokušaju da skupe novac preko stranice "GoFundMe".

naslovna

Na ovoj internet adresi, ljudi su se okupili oko jednog cilja - donirati novac onome čija im priča privuče pažnju. Džesika je, nažalost, za mjesec dana skupila 445 dolara, od 10.000 koliko je postavila kao konačan fond na stranici.

smrsala2

dijeta

Ne propustite