PROVJERENO RASTE: Ovo je najbolji trening za STRAŽNJICU koji je zaludio žene širom svijeta - Šta kažu muškarci?

Praktična žena
PROVJERENO RASTE: Ovo je najbolji trening za STRAŽNJICU koji je zaludio žene širom svijeta - Šta kažu muškarci?
.

Kada je riječ o jačanju stražnjice, prva stvar koja dolazi na pamet su čučnjevi. Ako zaista želite izvući tonalitet iza sebe, možete sudjelovati u ovom zanimljivom izazovu s nama. Razmislite o tome - trebat će vam samo jedan mjesec da biste dobili ono za kojim ste oduvijek sanjali.

Nudimo vam pravi izazov koji se sastoji od 30 dana raznih čučnjeva, nakon čega ćete se žuriti u trgovinu kako biste kupili fantastičan par jean kratkih hlača u kojima možete podvući svoje stvari. Trebat će vam mjesec dana kako bi vam tonuo stražnjicu i ojačao vaše noge. Možete nam vjerovati kada kažemo da to vrijedi!


Što trebate učiniti? Samo napravi 100 čučeva svaki dan, bez obzira na to koji dio dana je. Vidjet ćete još veće rezultata ako dodate ove vježbe u uobičajeni plan vježbanja. 

Jedino što morate učiniti jest slijediti pravila i ne odustati. U početku, 100 čučnjeva na dan može se činiti nerealno, ali vjerujte nam, te vježbe će brzo postati navika. Uskoro, nećete moći živjeti bez njih, baš kao što ne možete izaći bez četkanja zuba ujutro.

1. Osnovni čučanj

1

2. Čučnite s nogom natrag

2

4. 

3

6. Uski čučanj

 

4

7. Čučanj s kosom unatrag

6

 

 

8. Čučnite u utrci

 

 

7

9. Čučnite i idite na stranu

 

8

10. 

 

10

Kako održavate svoje tijelo u dobroj formi? Ako poznajete druge planove vježbanja za dizanje i toniranje, molimo vas da ih podijelite u odjeljku komentara u nastavku!

Ne propustite