IMAJU KUĆE I STANOVE PO CIJELOM SVIJETU: A kada vidite šta sada Novak i Jelena prave zavrtjet će vam se u glavi (FOTO)

Druga strana sporta
IMAJU KUĆE I STANOVE PO CIJELOM SVIJETU: A kada vidite šta sada Novak i Jelena prave zavrtjet će vam se u glavi (FOTO)
.

Srpski teniser Novak Đoković njegova supruga Jelena u narednom periodu žele da odmaraju u prostoru koji su sami osmislili i da se uvjere da li su arhitekte i dizajneri ispunili njihove želje. Oni su putem Skajpa svakako kontrolisali sve što se događalo na imanju, mada je Jelena bila više uključena, naročito u opremanje enterijera.

 

Sometimes it’s strange to wish a happy birthday to your life partner on social media. At least to me, not sure about you guys. But, as I am not with my family today on this important day, and I am calling them and sharing moments with them THANKS to technology - I feel enormous gratitude for it and so I have to send my love to the love of my life this way too. This is a special tribute to you amore, I am celebrating your birth and all the achievements you made since then and for many more to come. For being an amazing friend, wife, mother, teacher, leader, entrepreneur, philanthropist... for inspiring so many people around the world and being such a powerful voice for education. I am proud to watch you grow into the most amazing human being... and I am so lucky that you help me grow too, and for being next to me. Always. Forever. Love you. _ Zahvaljujući tehnologiji i danas na ovako bitan dan uspevam da budem deo porodičnih aktivnosti i slavlja. I uvek mi je čudno da putem društvenih mreža čestitam rodjendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto, danas mi uopšte to nije čudno. Na sva zvona slavim rodjenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što jeste, sve ono što će biti i želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, preduzetnik, filantropa, učitelj, lider.... toliko mnogo uloga a uvek u svemu ljubav. Ponosan i zahvalan sto si sa mnom. Što se svake godine podmladjujemo i rastemo u isto vreme. Volim te!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on


- Jelena je tačno znala šta želi od detalja u novom domu i zato je sve vrijeme bila na vezi kako s arhitektama tako i sa dizajnerima enterijera. Dok je Novak igrao na turnirima, ona nije željela da ga opterećuje, već je cio posao preuzela na sebe. Otkako su se dogovorili da će na jezeru između Rume i Vrdnika graditi veleljepnu kuću koja će biti utočište čitavoj porodici, Đokovićeva supruga je bila uključena u čitav proces. Ipak, pošto su oni daleko, najviše posla na licu mjesta imao je Srđan Đoković, koji se postarao da porodična vila izgleda kako su zamislili, kaže izvor upućen u cijelu situaciju.

 

S☁️ULF☁️☁️D #soulfoodsunday #headintheclouds #vacationmode #italy #familytime

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Ono što je porodici Đoković bilo izuzetno značajno jeste da vikendica bude izgrađena u prirodi, a zato su odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti. Na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je željeo da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na jezeru.

- Jelena i Novak Đoković neizmjerno se raduju povremenom životu u Rumi, gde se trenutno završava njihova kuća iz snova. Oni su sinu Stefanu već pričali o dvorištu i kući u kojoj će moći da pliva sa tatom, a priroda će i te kako prijati i maloj Tari. S obzirom na to da kako Jelena tako i Stefan i Tara obožavaju prirodu i svaki slobodan trenutak svi koriste da negdje otputuju, kuća na jezeru biće im idealna za odmor, kaže izvor i dodaje:

- Stefan je, iako mali, svijestan da su mu bake i deke u Srbiji i da mu ugađaju u svemu, zato voli da dođe."

 

I was reading poetry today and I might have found the words that describe perfectly how being in nature makes me feel. How little and insignificant I feel, and yet so big and important. Does anyone feel the same? ????????????????‍♀️ #EarthDay2018 _ To see a World in a Grain of Sand And a Heaven in a Wild Flower Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour... _ Mislim da sam uspela da pronadjem reči jedne pesme koje vrlo lepo opisuju moju povezanost sa prirodom. Koliko se osećam i velikom i malom, i bitnom i nebitnom kada sam deo nje... Videti ceo svet u malom zrnu peska I Raj u divljem cvetu, Držati beskonačnost u šaci svoje ruke I večnost u jednom satu. _ #poetry #nature #williamblake #auguriesofinnocence

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Porodica Đoković posljednjih nedjelja je veoma zabrinuta zbog situacije u kojoj se našao Jelenin deda Miloslav Radosavljević, koji je bio otet.


- Iz tog razloga, oni su preduzeli apsolutno sve mjere bezbednosti da bi svi članovi porodica Đoković i Ristić bili dobro. Novak i Jelena su se nakon saznanja da je Miloslav otet i reagovanja policije kada su ga pronašle komšije, zahvalili policiji Srbije na brzoj reakciji. Jelena se čula sa dedom da bi ga umirila poslije svega i čim dođu u Srbiju posjetiće ga. Sve ovo ih je jako zabrinulo jer su mislili da se niko ne bi usudio na takav način da ih ucjenjuje, kaže naš izvor blizak porodici, i dodaje da je Miloslav sada malo bolje i da je sin sve vrijeme uz njega, kao i komšije.

Novakove nekretnine

 

Novak Đoković je oduvijek ulagao u nekretnine i biznis. Novac od mnogobrojnih osvojenih turnira čuvao je, a potom kupovao stanove. On je u martu ove godine kupio čitav sprat u Beogradu za više od pola miliona evra, a penthaus posjeduje tri sobe, tri kupatila i terasu. Novak je ovaj luksuzni penthaus pazario u novoizgrađenom beogradskom naselju, a građevina u kojoj je kupio stan nosi epitet “pametne zgrade”. Osim toga, teniser je odavno kupio dvosoban stan na Menhetnu, a prošle godine i stan u Majamiju u najelitnijem i stambenom kompleksu Ejti seven park. Zgrade u Njujorku i Majamiju čiji je naš Nole stanovnik projektovao je isti čovjek - Renco Pijano, arhitekta iz Italije.

no

- Obožavam dizajn ove dvije zgrade, a njihove lokacije su fantastične. I Njujork i Majami se nalaze na mojoj listi gradova koje posjećujem svake godine i uzbudljivo je da imate svoje mjesto na koje uvijek možete da se vratite, rekao je Novak Đoković za medije nakon kupovine stana u Ejti seven parku.

 

Novak ipak najviše vremena provodi u porodičnom domu u Monte Karlu, koji se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija.

no1

Đoković je, kako se priča, kupio ne samo plac na kojem je smještena vila već i okolne livade kako bi imao potpuni mir u svom domu. Njegova vila je smještena među rastinje, a u neposrednoj blizini je i šuma, a kako su Đokovići veliki ljubitelji prirode i kampovanja, ovo imanje je bilo pun pogodak. Sa glavnog puta do Đokovićeve vile vodi staza koja je takođe opasana drvoredom, pa je prilaz nepozvanim gostima onemogućen.

 

- Jelena je veliki ljubitelj prirode i opuštanja u njoj, a tu ljubav prenijela je i na Novaka. Gde god da odu, nađu vrijeme da prošetaju obližnjim parkovima, šumom ili pored jezera, mora ili reka, zavisi gdje se nalaze. Nedavno su u Italiji čak i kampovali. Svoje zdrave navike prenose i na mališane, pa Stefan uveliko voli da trči livadama, šumskim stazicama i druži se sa životinjama. Poznavaoci hortikulture su bili zaduženi za odabir biljaka i drveća koje je zasađeno, kaže izvor.

Ne propustite