VELIKI PREOKRET: Luka Modrić napušta Real Madrid, poznata naredna destinacija!

Fudbal
VELIKI PREOKRET: Luka Modrić napušta Real Madrid, poznata naredna destinacija!
.

Inter iz Milana se nakon nekoliko godina pauze, na velika vrata vraća u Ligu prvaka. Već mnogo Hrvata igraju za Inter, pridužio se i Vrsaljko, a Inter cilja i na najboljeg hrvatskog reprezentativca-Luku Modrića.O tome da je Modrić ozbiljna meta Intera pišu najugledniji i najupućeniji talijanski mediji i izvori - Gazzetta dello Sport, zatim guru mercata Gianluca Di Marzio te Sky Sport.

modri

"Hrvatski Inter igra presing na Modrića", naslov je u Gazzetti, najčitanijem talijanskom sportskom dnevniku i jednom od najuglednijih na svijetu. Novine iz Milana dodaju: "Zvijezda Madrida želi se oprostiti s Realom."

modricc

Di Marzio, tradicionalno dobro upućen u poslove na frenetičnoj talijanskoj tržnici nogometaša, pod naslovom "Modrić je veliki Interov san" piše da nakon što je kupnjom Vrsaljka riješio desni bek, taj klub sada rješava prioritet - dovođenje igrača najviše klase u vezni red. "Neusmnjivo teška operacija, ali Inter će napraviti sve da je uspješno okonča." Ovaj novinar otkriva: "Inter je već krenuo u pregovore s Modrićevim zastupnicima, a Realov igrač otvoren ja za opciju prelaska u novi klub." Prema Di Marziju, Modrić je još tijekom SP-a s brojnim suigračima iz reprezentacije koji igraju u Interu govorio o tome da je moguć i njegov prelazak u taj klub.

dimatzio

Sky Sport također ističe da bi Inter ovako na pravi način odgovorio Juventusu i spektakularno zaključio sjajan ljetni prijelazni rok, tijekom kojeg je doveo Nainggolana, Politana, Lautara Martineza, De Vrija i Asamoaha.

sky-sport

Luka Modrić je bio jedna od glavnih poluga Hrvatske koja je osvojila srebro na Mundijalu, igra za jedan od najvećih svjetskih klubova, a njegov prelazak u Inter bio bi veliki šok. Sve ovo moglo bi značiti povratak italijanske Serie A u sami vrh svjetskog fudbala, s obzirom da su dosta apstinirali na fudbalskoj karti Evrope.

(Sport.ba)

 

Ne propustite