Bila je Eminemova jedina ljubav, a danas je on ne bi prepoznao ni da je sretne na ulici. Evo na šta ona danas liči

E buraz
Bila je Eminemova jedina ljubav, a danas je on ne bi prepoznao ni da je sretne na ulici. Evo na šta ona danas liči
.

Jedan od najpoznatijih svjetkih repera, Eminem, i njegova bivša supruga Kim, imali su veoma problematičnu i kontroverznu vezu. Njega danas često viđamo, ali da li se iko upitao šta se dogodilo sa Kim?

Srednjoškolska ljubav

1

Eminem i Kim su se upoznali 1987. godine, kada je on imao 15 godina, a ona samo 13. Jako malo vremena im je trebalo da se zaljube jedno u drugo. Nedugo nakon upoznavanja, Kim je pobjegla od kuće i počeli su da žive zajedno.

90-e

2

Njih dvoje su se zabavljali tokom cijelih devedesetih. Onda je došla beba. Hejli je rođena na Božić 1995. godine.

Hejli je postala njegova muza

3

Hejli je bila inspiracija za mnoge Eminemove pjesme. Ona je spomenuta u više od 20 pjesama. U jednoj čak govori kako ga je ona spasla.

A nakon toga, razvod...

4

Nakon 12 godina burne veze, 2001. godine, oni su se razveli. Kim je željela potpuno starateljstvo nad Hejli. Konačno su postigli dogovor i ugovoreno je zajedničko starateljstvo nad njihovom kćerkom. Međutim, borba između njih je i dalje trajala.

Drugi brak

5

Ipak su odlučili da pruže novu šansu jedno drugom i 2006. godine su se ponovo vjenčali. Međutim, i ovaj brak okončan je nakon nekoliko mjeseci.

Teška vremena za oboje

6

Oboje su prošli kroz veoma težak period nakon razvoda. Ipak, danas je sve mnogo bolje!

Hejli je porasla

7

Danas je ona prelijepa mlada žena, a upisala je Mičigenski Univerzitet.

Šta je sa Kim?

8

Kim sada živi u Detroitu sa svojom usvojenom kćerkom Vitni. Ona Eminema smatra odličnim ocem. Postoji li ikakva šansa za ovaj par? Ne vjerujemo, ali je njihova priča inspirisala jednu od najpopularnijih diskografija u svijetu rep muzike.

Ne propustite