Ostaćete u čudu kada ovih 14 skrivenih blaga koja su ovi srećnici pronašli na najčudnijim mjestima i preko noći se obogatili

E buraz
Ostaćete u čudu kada ovih 14 skrivenih blaga koja su ovi srećnici pronašli na najčudnijim mjestima i preko noći se obogatili
.

Pogledajte ove ljude koji su imali nevjerovatnu sreću da pronađu veoma vrijedne stvari!

1. Slika koja vrijedi milione

1

U stanu u Francuskoj koji je napušten za vrijeme Drugog svjetskog rata pronađena je slika Đovanija Boldinija koja je prodata na aukciji za 2,5 miliona dolara.

2. Bačeni loto listić

2

Edvard Džon je u kontejneru pronašao bačeni dobitni loto listić. Dobitak je bio milion dolara. Vlasnik je tužio Džona, ali je Džon ipak uspio da zadrži novac.

3. Izgubljeno zlato i srebro

3

Čovjek je u Severnoj Karoloni kupio skladište za 1100 dolara. U njemu je pronašao kutiju sa zlatom i srebrom u vrijednosti od 500 000.

4. Sef na farmi

4

Jedna osoba pronašla je sef u kući svojih bake i deke i u njemu pronašla zlato, srebro i druge vrijedne predmete za koje je dobila nekoliko hiljada dolara.

5. Drevni majanski artefakti

5

Čovek je jednog dana na poslu pronašao drevnu majansku skulpturu staru skoro 2000 godina. Procjenjena je na 16 000 dolara.

6. Neobjavljene Džeksonove pjesme

6

Pjesme sada vrijede milione.

7. Moderna slika u đubretu

7

Žena je šetajući Njujorkom u smeću pronašla modernu sliku koju je mislila da će uspjeti da proda. Ispostavilo se da je slika ukradena, a ona ju je vratila vlasnicima. Vlasnici su obećali da će dobiti procenat od prodaje. Slika je prodata za više od milion dolara na aukciji.

8. Kada bi zidovi mogli da govore...

8

Jedna starica iz Pensilvanije sjetila se da su njeni roditelji nabijali novčiće u zidove njihove stare kuće. Otišla je kod novog vlasnika sa kolekcionarom i pronašli su novčiće u vrijednosti od 200 000 dolara.

9. Obveznice u buretu

9

Majk Rodžers je pronašao obveznice u buretu u vrednosti od 22 000 dolara. Umjesto da ih zadrži, on je pronašao vlasnika i vratio mu ih je.

10. Urolan novac

10

Čovjek je istraživao napuštenu kuću i pronašao torbu sa gomilom novca. Umjesto da zadrži novac, je pronašao prvobitne vlasnike i vratio im je 30 000 dolara.

11. Blaga Pabla Eskobara

11

Kristijan de Berduoare vlasnik lanca brze hrane kupio je kuću Pabla Eskobara u nadi da će pronaći nešto njegove zaostavštine. Priča se da je nešto pronašao, ali to nikada nije javno objavljeno.

12. Najrijeđi strip

12

Nikolas Kejdž imao je veoma redak strip Supermena koji mu je ukraden 2000. godine. Nekoliko godina kasnije, strip je pronađen i vraćen Kejdžu. Prodao ga je za 2,16 miliona dolara.

13. Laptop u smeću koji je sadržao vredne informacije

13

U laptopu se nalazilo dovoljno dokaza da se pokrene krivična prijava protiv Fabrisa Tura zbog prevare vezane za hipoteku.

14. Bejzbol kartice

14

Ostavljene u zgradi u Detroitu pronađene su bejzbol kartice u originalnom pakovanju. One se sada kolekcionarima mogu prodati za milione.

Ne propustite