OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ramos otkrio tko nasljeđuje Ronalda, POGREŠNO STE NAGAĐALI

Fudbal
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ramos otkrio tko nasljeđuje Ronalda, POGREŠNO STE NAGAĐALI
.

To nije Eden Hazard, koji bi prema svim nagađanjima i predviđanjima uskoro trebao stići na Santiago Bernabeu. To je, prema riječima kapetana Sergija Ramosa, Marco Asensio

Ušli smo u novu eru španjolskog pa tako i svjetskog nogometa. Cristiano Ronaldo prvi put u 10 godina neće istrčati sa svojom 'sedmicom' na leđima u dresu Real Madrida nego onog Juventusa. Za vrtoglavih 117 milijuna eura prema Transfermarktu prešao je u redove talijanskog prvaka, a već je prodajom dresova isplatio većinu transfera. Navijači su kupili Ronaldov dres u novom klubu u iznosu od 60 milijuna eura. Portugalčevim odlaskom iz Madrida otvorilo se mjesto nekim drugim zvijezdama. Tako je Luka Modrić iskočio na prvo mjesto po broju prodanih dresova, ali jedno drugo ime naslijedit će Ronaldovu 'sedmicu'.

To nije Eden Hazard, koji bi prema svim nagađanjima i predviđanjima uskoro trebao stići na Santiago Bernabeu.

To je, prema riječima kapetana Sergija Ramosa, Marco Asensio, donosi Diario Gol. Asensio je doživio uzlet u sezoni 2016/17 ponajviše u utakmici španjolskog superkupa protiv Barcelone. U uzvratnoj utakmici dva puta je tresao mrežu najljućeg rivala i pomogao Realu da dođe do trofeja.

Također, bio je jedan od bitnih faktora u Realovu osvajanju Lige prvaka ove sezone jer je uglavnom služio kao Zidaneova taktička figura i svoju ulogu je ispunjavao besprijekorno.

Real Madrid u njega polaže velike nade i već sada se govori kao jednom od budućih ikona kraljevskog kluba.

 

Ne propustite