OVA SARAJKA JE ISTA KLEOPATRA! GDJE JE NJENA NOGA KROČILA, PISTA JE GORJELA: U kupaćem zavela SVE!

Kiosk
OVA SARAJKA JE ISTA KLEOPATRA! GDJE JE NJENA NOGA KROČILA, PISTA JE GORJELA: U kupaćem zavela SVE!
.

Sarajka, Ema Golijanin, je manekenka imodel, koja je nosila revije na Nedleji mode u Majamiju posvećene kupaćim kostimima. Atraktivna Sarajka je već neko vrijeme jedan od najtraženijih modela za kupaće kostime.

e4

Ljepotica koja već neko vrijeme živi i radi u Americi, prošetala je pistom kao Kleopatra i oduševila sve prisutne.

e2
"Mnogo radim na sebi i imam sreću što ljudi oko mene prepoznaju moj trud i strast prema ovom poslu, samo fizički izgled nije dovoljan. Mislim da svima teško pada kad ne dobiju određeni posao koji žele, ali nismo svi sposobni za sve. Između ostalog, u Holivudu sam naučila da ne shvatam ništa lično, jer, kada ne dobijem posao, to nije zato što ja nisam dovoljno dobra, nego jednostavno nemam izgled koji klijent traži.

e1

Neko te neće zaposliti, a nekome ćeš biti glavna uloga, tako da nema vremena za razočaranje. Neuspjeh mi daje motivaciju da radim više na sebi i da za naredni posao budem bolja. Kao što Denzel Vošington kaže, svaki neuspjeh nas čini jednim korakom bliže uspjehu. Najviše volim da snimam kampanje za kupaće kostime, uvijek putujemo na predivne destinacije i to je uvijek velika avantura. Moj najbolji drug i fotograf Sajmon Sung i dizajnerka Liliana Montoja su postali kao moja druga porodica, i naša snimanja su uvijek puna smijeha i dobre energije", izjavila je Ema.

e3

Ne propustite