OVO MORA SVAKA ŽENA ZNATI: 17 trikova za ljepotu koji će učiniti život lakšim

Praktična žena
OVO MORA SVAKA ŽENA ZNATI: 17 trikova za ljepotu koji će učiniti život lakšim
.

Svaka djevojka zna da vođenje brige o sebi i ako želi da izgleda kao milion dolara zahtijeva puno vremena i truda.

Mi smo uvijek u potrazi za načinima olakšavanja vašeg života, i zato smo sastavili ove fantastične trikove za ljepotu kako bismo vam uštedjeli vrijeme.

Alternativa gel za vaše obrve

 

a

Umjesto da koristite gel za vaše obrve, ovaj blogger preporučuje primjenu nekih običnih lakova za kosu. Spreja malo na poseban češalj obrva ili koristite staru četkicu za maskaru. Glatko obrišite obrve odmah nakon upotrebe sprejova.

Izbjeljivanje noktiju

 

a2

Njegovi nokti mogu imati žućkastu boju ako koristite puno različitih tamnih boja. Da bi ponovno izgledali čisto i bijelo, natopite podlogu od pamučne vune u limunovom soku, omotajte je oko nokta, a zatim ga pokrijte folijom. Držite ga ovako 10-15 minuta, a zatim uklonite.

Hitna pomoć za slomljeni nokat

 

a3

Jedna obična vrećica za čaj pomoći će vam da se nosite s tom katastrofom poznatom kao slomljen nokat. Izvadite čašu iz vrećice i odrežite komad kako bi se uklopio u vaš nokat. Držite ga na mjestu gdje je vaš nokat slomljen, i odsiječete bilo koji višak koji nadilazi duljinu nokta. Sada koristite datoteku za nokte kako biste oblikovali, a zatim pokrijte temeljnim slojem poliranja.

Kapi za oči za suhu maskaru

 

a4

Da bi osušenu maskaru vratili natrag u život, ovaj blogger preporučuje korištenje kapi za oči ili tekućine za kontaktne leće. Dodajte nekoliko kapi u cjevčicu maskara, zatvorite ga i nekoliko puta mućkajte. Sada bi to trebalo biti jednako dobro kao novo.

Sredite kovrđe

 

a5

Da biste ispeglali kosu ili kovrčave kose, pomiješajte malo sode bikarbona vodikovim peroksidom i obrišite ga površinom pomoću mekog tkiva. Zatim obrišite još jedanput.

Upotrijebite blusher kako biste svoj ruž napravili matiranom

 

a6

Da biste svoje usne učinili raskošnim matiranim izgledom, upotrijebite blusher kao što je prikazano ovdje. Samo pazite da odaberete pravu nijansu.

Savršena manikura

 

a7

Prije nanošenja laka za nokte nanesite neki balzam za usne ili vazelin na kožu oko noktiju. To će spriječiti bilo koji lak za bojenje kože - može se lako ukloniti četkom ili Q-tipom.

Zaštitite kozmetičke proizvode tokom putovanja

 

a9

Da biste bili sigurni da vaš prah, blusher i sjenilo za oči ne puknu kad putujete, stavite ih na vrh. To će omekšati bilo kakve udarce koji dolaze od toga da se potresaju. 

Ploča za pranje vaših četkica

 

a10

Za brže i učinkovitije ispiranje raznih šminaka, napravite posebnu ploču za njih. Uzmite običnu plastičnu ili papirnu pločicu za jednokratnu uporabu i napravite slučajne oblike na površini pomoću vruće ljepila. Kada se ljepilo osuši, pomiješajte zajedno s vodom i šamponom i protrljajte četke na tanjur dok se voda ne otvori. Konačno, isprati četku u nekoj čistoj vodi.

Jedan trik za osušeni eyeliner

 

a11

Ako se olovka za oči osušila, samo uklonite glavu četkice i okrenite ga. Možete upotrijebiti drugi kraj, i to će se osjećati jednako dobro kao novo.

Bebi ulje umjesto pjene za brijanje

 

a12

Ovaj blogger sugerira upotrebu ulja za bebe umjesto pjene za brijanje. Ovaj jednostavan trik vam može pomoći da izbjegnete iritaciju, a također će vam pomoći da bolje hidratirate vašu kožu.

Potopite noge

a13

 

Za glatku i meku kožu na nogama, operite ih u sljedećoj smjesi:

2 šalice tople vode
1 šalicu octa
1 šalica usta
Riješite se statike kose

a14

 

Kao što je hladno vrijeme postavlja u, problem dobivanja statički u kosi postaje sve više i više akutan. Da biste dobili osloboditi od statičke i glatke kosu, jednostavno koristite obične plahte za sušenje. Prođite kroz cijelu dužinu kose.

Jedan veliki trik za ruž za usne

 

a15

Ovaj blogger nudi korisne savjete za korištenje ruževa. Nakon primjene na usne, na trenutak usisnite prst. To će ostaviti bilo koji višak ruža na prst, a ne na usnama, i na taj način neće završiti na zubima. Sada upotrijebite highlighter uz konture usnica da biste ih više istaknuli.

Čudni načini za kožu i putovanja

a16

 

Da biste uklonili bijele glave s bobby pinom, postavite glavu bubuljica u središte petlje, a zatim lagano gurnite dok se bubuljica ne pojavi.
Koristite bulldog isječak da biste prebacili svoju britvu prilikom putovanja, tako da se ne biste izrezali tokom kopanja vrećice.

Ne propustite